Aktuella erbjudande, tävlingar och kampanjer

Här hittar du aktuella Reseerbjudande, tävlingar och kampanjer från BIG Travel och Sveriges ledande researrangörer. 
Här hittar du alla våra aktuella erbjudande till världens alla hörn. 

Din resa - Vårt jobb!


New York

Fina kampanjpriser med Swanson's

Swanson's är Amerikaspecialister med stor erfarenhet och deras resor erbjuder det bästa av det stora landet i väst.  

En rundresa i Swanson's regi präglas av gedigen kunskap och ett brinnande intresse för det äkta Amerika. Skräddarsy din favoritresa eller boka en färdig rundresa eller ett startpaket.  


kvinna på solstol vid poolen

BIG Travel inleder samarbete med Club Med

Club Med skapade ´All Inclusive´ konceptet redan på 50 - talet och har idag över 80 egna unika Resorts världen över. 20 av dessa Resorts finns i Alperna. Här samlas en internationell publik från hela världen. När du reser med Club Meds ingår allt i priset; trevliga rum och ett mycket stort urval av sportaktiviteter. Generösa vällagade måltider av hög klass med bordsvin, öl eller läsk. Fri bar och kvällsunderhållning.


Dubai

Weekendresa till Dubai

Upplev den kosmopolitisk staden Dubai som är full av gästfrihet och orientalisk charm. Att sitta vid Dubai Creek i den sammetslena nattvinden och äta gott från en arabisk buffé och se stadens ljus på båda sidor är en härlig upplevelse. 
 
 


Festliga Malaysia - Upplev festivalfebern MYFEST i Malaysia

Upplev festivalfeber i Malaysia! Om du besöker Malaysia för första gången blir du garanterat förvånad av hur många festivaler och evenemang som arrangeras. Många av de Malaysiska traditionerna uttrycks genom de festivaler som äger rum under hela året.


Rundresor, flodkryssningar och weekendresor med hög kvalitet!

Iventus har ett av marknadens största och bredaste program av resor till Kuba, Mongoliet, Samarkand (Uzbekistan), Persien, Ryssland,  Centralasien och längs Transsibiriska järnvägen. De har nått dit främst tack vare att våra resenärer rekommenderat oss till vänner och bekanta. 


Spa

Rekreationsresor och Lyxiga spapaket

Här hittar du alla våra aktuella spa-och rekreationsresor.


Norwegian

Boka Norwegian hos BIG Travel

Hos BIG Travel ingår alltid 2 resväskor á 20 kg och handbagage. Res till hela Europa samt direktflyg till Bangkok, Fort Lauderdale, New York, Los Angeles, Oakland-San Francisco och Dubai.


A'Famosa

Golfarens Paradis - A‘Famosa Resort i Malaysia

Detta måste vara golfarens önskedröm! A‘Famosa Resort är en 520 hektar förstklassig 27-hålsanläggning som har allt och lite till. Den vackra palmbeklädda parkbanan är indelad i tre 9-hålsslingor. 

2 veckor fr. 15 950:-


Weekendpaket

Kanske en romantisk weekend i Paris? Eller varför inte några underbara dagar i London? Hos BIG Travel kan du enkelt sätta ihop dina egna Storstadspaket. 


GT premium red

Hyr snabb sportbil i USA - Exklusivt hos BIG Travel! 

För dig som vill ha lite spänning på din resa erbjuder vi nu Hertz Adrenaline Collection. Kör kors och tvärs över USA i sportbilar som Corvette Convertible, Ford Mustang GT Premium, Chevy Camaro SS m. fl. 

7 dagar fr. 6.195:-


Parhus på Hvar

Hyr lägenheter och semesterhus

Vill du ha sol & bad? En cityweekend eller kanske en resa till Alperna? Oavsett vilken typ av resa du väljer har Interhome det perfekta boendet för dig. För det lilla sällskapet eller hela tjocka släkten. Allt från enkel standard till lyx.


Harley Davidson

Hyr motorcykel i USA

Upplev den ultimata motorcykelresan! Nu har du chansen att förverkliga drömmen om att glida längs berömda Route 66 på en Harley Davidson eller att känna vinddraget när du susar fram på en modern motorcykel av märket BMW eller Honda. Via EagleRider kan du förutom motorcyklar även hyra motorcross och skoter.


Stockholm

Hela Stockholm i din hand

Skansen och Gröna Lund, muséer, slott och teatrar, oavsett vad du  vill uppleva kan Stockholm leverera det. Du får bästa paketpris på hotell, upplevelser och lokaltrafik med DestinationStockholm hos BIG Travel.


Miami skyline

Kombinera ett eget paket till soliga Florida

Med mer än 300 solskensdagar om året är det inget under att Florida fortsätter att locka ett stort antal besökare. Den behagliga temperaturen året runt, de långa vackra kuststräckorna och det natursköna landskapet gör att Florida ofta kallas för paradiset på jorden.


Sista minuten

Sista Minuten resor

Här jämför och bokar du alla billiga sista minuten resor från charteraktörer som Apollo, Detur, Solresor & Turkietresor.


par vid husbil

Hyr husbil i USA

Upplev USA i egen takt med maximail komfort med Apollo Motorhomes husbilar! Apollo Motorhome Holidays, världens största privatägda operatörer för husbilar, har sedan 1985 revolutionerat husbils-branschen. Kundservice i världsklass och bra priser är deras ledord. 300 anställda har sett till att tusentals kunder fått förverkliga sina drömmar om att resa tvärs över Nordamerika i stil och komfort! 

7 dagar fr. 5.390:-

 


Flygkampanjer

Flygkampanjer

Här finner du alla aktuella kampanjer som flygbolagen har. Kampanjerna ger dig som kund möjlighet att flyga till ett billigare pris än vad som normalt finns på marknaden. 


Kryssningar

Kryssningar

En kryssning är så mycket mer än tiden du spenderar ombord. Dagarna tillbringar du på någon ny spännande destination utan att behöva byta hotell eller packa väskan


Pingviner

PolarQuest erbjuder äventyrsresor till polartrakterna

Följ med till jordens mest isolerade platser och upplev nära möten med vilda djur. Resorna sker i mindre grupper och kommer garanterat ge dig minnen för livet.


För närmaste BIG Travel butik ring 0771-10 20 20 (lokal samtalstaxa) 

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger