BIG Travels Kryssningspaket över hela världen

En kryssning är så mycket mer än tiden du spenderar ombord. Dagarna tillbringar du på någon ny spännande destination utan att behöva byta hotell eller packa väskan. Fartygen i sig har ett utbud av aktiviteter få städer kan matcha, restauranger, shopping, nöjen… en ständig upptäcktsfärd på världshaven garanterar dig oförglömliga upplevelser. 

BIG Travels Kryssningspaket

I våra kryssningspaket ingår alltid flyg, kryssning, hotell (före eller efter kryssningen) och all transfer. I de flesta av våra kryssningspaket ingår även guidade turer i staden ni övernattar i. 

Kryssningpaket märkt med  Sveriges flagga = BIG Travels kryssningsvärd 

Läs mer om BIG Travels Kryssningspaket


K
ryssningspaket
Vi tar hand om er från och till kryssningen. Transfern hämtar på flygplatsen och kör er till hotellet. Här har ni några dagar innan kryssningen avgår att uppleva vad staden har att erbjuda. När det sedan är tid för att kryssa hämtas ni med transfer på hotellet som tar er till fartyget nere i hamnen. När ni anländer efter en oförglömlig kryssningsupplevelse står vi redo att köra er till flygplatsen. En stor fördel med våra paket är att risken för att ni skulle missa er kryssning är minimal eftersom ni anländer 2-3 dagar innan kryssningen avgår. Minimum antal deltagare för att resan ska genomföras är 10 personer. Ni flyger tillsammans, delar transfer och bor på samma hotell.  

Flyg och Transfer
Vi använder oss välkända flygbolag såsom Air France, KLM, SAS, Lufthansa och Finnair. Vid ankomst till er destination väntar alltid en transfer för att köra er till hotellet. Transfer mellan kryssningsfartyg, hotell och flygplats ingår alltid. 

Hotell
Ni bor på centralt belägna hotell. Förbokat hotell kan komma att ändras.

Rederier
Ni kryssar med flera av världens största och ledande rederier.

Utflyker
I vissa av våra kryssningspaket ingår det guidade turer. Ni som rest tillsammans från Skandinavien hämtas vid ert hotell och njuter sedan av en spännande tur tillsammans med en lokal guide. Oftas äter ni en gemensam måltid.

Observera att pris och färdplan kan komma att ändras på grund av omständigheter som går utanför BIG Travels kontroll. Detta kan vara till exempel flygtider, valutakurser, väderförhållanden, myndighetsdirektiv, strejker mm.

Vill du veta mer? Ring BIG Travels kryssningscenter på 0771-10 20 50

KryssningspaketNorwegian Sun i Alaska

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

11 Juli 2014 - Kryssa från Vancouver till Alaska

Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd.
Att kryssa i Alaska sommartid är en upplevelse för den som uppskattar det lilla extra. Här får vi uppleva flera av de mest storslagna naturscenerierna på jorden, snöklädda bergstoppar, vattenfall, skogar och vildmark såväl på land som till sjöss.


Oasis of the Seas
Oasis of the Seas

11 Sep 2014 - Medelhavskryssning inklusive flyg från Köpenhamn

Resan startar i Köpenhamn och efter ett par härliga dagar i Barcelona välkomnas ni ombord på Oasis of the Seas, världens största kryssningsfartyg. Under kryssningen besöker vi bland annat Rom och Neapel.


Norwegian Star
Norwegian Star

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

31 Okt 2014 - Panamakryssning från Los Angeles

Med på resan är BIG Travels kryssningsvärdinna.
En sann upplevelse för alla kryssare! Efter att ha sett solnedgångarna i Santa Monica, besökt filmstudior och promenerat på Walk of Fame på  Hollywood Boulevard kommer vi få en oförglömlig kryssning från Los Angeles till Miami genom Panamakanalen.


Shanghai skyline

6 Nov 2014 - Lyxkryssa från Peking till Singapore

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Diamond Princess som tar er mellan storstäder som Peking, Shanghai och Hongkong. Vakna varje morgon i glad förväntan på en ny horisont. Unna dig en massage med varma stenar i det berömda Lotus Spa, njut av ypperliga maträtter i en formell eller avslappnad atmosfär och gör er kryssning till något oförglömligt.


NCL Gem
Norwegian Gem

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

19 Dec - 2014 Kombinera Shopping i New York
med kryssning i Karibien. 

Välkommen med på en fantastisk resa som startar med en stämningsfylld julshopping i New York; julgranar, julprydnader, körer, jultomtar, blinkande ljus, godisstånd, rostade kastanjer, skridskoåkning på Rockefeller Center och mycket mer. Vår resa avslutas med en härlig kryssning i Karibien ombord på Norwegian Gem. 

 


14 Jan 2015 - Lyxkryssning från Chile till Argentina

Lyxfartyget Star Princess tar dig från Santiago i Chile till Buenos Aires i Argentina. Resan startar i Santiago där ni kommer att bo 2 nätter på hotell Intercontinental. En av de många höjdpunkter ni får vara med om på resan är att runda Kap Horn, därtill kommer glaciärer, eldslandet och spännande Falklandsöarna. 

 
För information och bokning ring vårt kryssningscenter på 0771-10 20 50 (lokal samtalstaxa)

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.

BIG Travels online kataloger


BIG Travels nyhetsbrevNärmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet

BIG Travels presentkort