BIG Travels Kryssningspaket Över Hela Världen

En kryssning är så mycket mer än tiden du spenderar ombord. Dagarna tillbringar du på någon ny spännande destination utan att behöva byta hotell eller packa väskan. Fartygen i sig har ett utbud av aktiviteter få städer kan matcha, restauranger, shopping, nöjen… en ständig upptäcktsfärd på världshaven garanterar dig oförglömliga upplevelser. 

Se våra Kryssningserbjudande

BIG Travels Kryssningspaket

I BIG Travels kryssningspaket ingår alltid flyg, kryssning med helpension, underhållning och aktiviteter ombord samt alla transfers. I staden, där kryssningen startar, inkluderar vi även hotell och guidade turer (före eller efter kryssningen). På en del av våra kryssningar har vi även egen kryssningsvärd. Med andra ord, vi ger dig ett komplett kryssningspaket! 

Kryssningpaket märkt med  Sveriges flagga = Svensk kryssningsvärd på hela resan (vid min 20 deltagare)

Vill du veta mer? Ring BIG Travel på 0771-10 20 20

Läs mer om BIG Travels Kryssningspaket


K
ryssningspaket
Vi tar hand om er från och till kryssningen. Transfern hämtar på flygplatsen och kör er till hotellet. Här har ni några dagar innan kryssningen avgår att uppleva vad staden har att erbjuda. När det sedan är tid för att kryssa hämtas ni med transfer på hotellet som tar er till fartyget nere i hamnen. När ni anländer efter en oförglömlig kryssningsupplevelse står vi redo att köra er till flygplatsen. En stor fördel med våra paket är att risken för att ni skulle missa er kryssning är minimal eftersom ni anländer 2-3 dagar innan kryssningen avgår. Minimum antal deltagare för att resan ska genomföras är 10 personer. Ni flyger tillsammans, delar transfer och bor på samma hotell.  

Flyg och Transfer
Vi använder oss välkända flygbolag såsom Air France, KLM, SAS, Lufthansa och Finnair. Vid ankomst till er destination väntar alltid en transfer för att köra er till hotellet. Transfer mellan kryssningsfartyg, hotell och flygplats ingår alltid. 

Hotell
Ni bor på centralt belägna hotell. Förbokat hotell kan komma att ändras.

Rederier
Ni kryssar med flera av världens största och ledande rederier.

Utflyker
I vissa av våra kryssningspaket ingår det guidade turer. Ni som rest tillsammans från Skandinavien hämtas vid ert hotell och njuter sedan av en spännande tur tillsammans med en lokal guide. Oftas äter ni en gemensam måltid.

Observera att pris och färdplan kan komma att ändras på grund av omständigheter som går utanför BIG Travels kontroll. Detta kan vara till exempel flygtider, valutakurser, väderförhållanden, myndighetsdirektiv, strejker mm.

Kryssningspaket Grand Princess
Grand Princess

21 oktober Kryssning till Hawaii från San Francisco

Varför drömmer så många av oss om att resa till Hawaii? Jo, det finns få platser i världen med en sådan fantastisk kultur, paradisstränder, intressanta sevärdheter och ett rikt nöjesliv. Med en sol som nästan alltid lyser gör att man inte behöver sakna någonting när man reser hit. Mest känt är nog Hawaii ändå för surfingen - Hit hittar eliten av världens surfare året om!

 


Sapphire Princess
Sapphire Princess

5 november 2015 - Grand Asia - Från Peking till Singapore

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Sapphire Princess. Resan startar med 3 nätter i Peking där vi bor på Marriott City Wall. Vår guide kommer att ta med oss på spännande utflykter och sevärdheter till bland annat Himmelska Fridens Torg, Förbjudna Staden, Sommarpalatset och givetvis kommer vi att besöka Kinesiska muren. 


Coral Princess

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

19 november 2015 - Panamakanalen

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Coral Princess som tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale. Resan börjar med 3 dagar i Los Angeles där det ingår en halvdagsrundtur av staden. En av resans stora höjdpunkter är när vi slussas genom Panamakanalen. Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia.


Golden Princess
Star Princess

15 januari 2016 - Lyxkryssning - Chile - Kap Horn - Argentina

Lyxfartyget Star Princess tar oss från Santiago i Chile till Buenos Aires i Argentina. Resan startar i Santiago där vi kommer att bo 2 nätter på hotell Intercontinental. Det ingår en guidad stadsrundtur i Santiago och en guidad utflykt till Chiles landsbygd där vi får vi uppleva det vackra landskapet med vingårdar. 

Boka din kryssning före den 4 september och 100 US-dollar i fickpengar att spendera ombord!

 


Celebrity Eclipse
Celebrity Eclipse

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

18 februari 2016 - Södra Karibien från Miami

Fartyget Celebrity Eclipse kommer att ta er till många härliga ställen som Auruba, Curacao, Barbados, St Lucia, St Maarten m.fl. Ni kommer garanterat att få en upplevelserik kryssning!

Celebritys Classic dryckespaketet ingår vid bokning av Balkonghytt eller högre.

 För information och bokning ring vårt kryssningscenter på 0771-10 20 50 (lokal samtalstaxa)

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger