BIG Travels Kryssningspaket Över Hela Världen

En kryssning är så mycket mer än tiden du spenderar ombord. Dagarna tillbringar du på någon ny spännande destination utan att behöva byta hotell eller packa väskan. Fartygen i sig har ett utbud av aktiviteter få städer kan matcha, restauranger, shopping, nöjen… en ständig upptäcktsfärd på världshaven garanterar dig oförglömliga upplevelser. 

Se våra Kryssningserbjudande

BIG Travels Kryssningspaket

I BIG Travels kryssningspaket ingår alltid flyg, kryssning med helpension, underhållning och aktiviteter ombord samt alla transfers. I staden, där kryssningen startar, inkluderar vi även hotell och guidade turer (före eller efter kryssningen). På en del av våra kryssningar har vi även egen kryssningsvärd. Med andra ord, vi ger dig ett komplett kryssningspaket! 

Kryssningpaket märkt med  Sveriges flagga = Svensk kryssningsvärd på hela resan (vid min 20 deltagare)

Vill du veta mer? Ring BIG Travel på 0771-10 20 20

Läs mer om BIG Travels Kryssningspaket


K
ryssningspaket
Vi tar hand om er från och till kryssningen. Transfern hämtar på flygplatsen och kör er till hotellet. Här har ni några dagar innan kryssningen avgår att uppleva vad staden har att erbjuda. När det sedan är tid för att kryssa hämtas ni med transfer på hotellet som tar er till fartyget nere i hamnen. När ni anländer efter en oförglömlig kryssningsupplevelse står vi redo att köra er till flygplatsen. En stor fördel med våra paket är att risken för att ni skulle missa er kryssning är minimal eftersom ni anländer 2-3 dagar innan kryssningen avgår. Minimum antal deltagare för att resan ska genomföras är 10 personer. Ni flyger tillsammans, delar transfer och bor på samma hotell.  

Flyg och Transfer
Vi använder oss välkända flygbolag såsom Air France, KLM, SAS, Lufthansa och Finnair. Vid ankomst till er destination väntar alltid en transfer för att köra er till hotellet. Transfer mellan kryssningsfartyg, hotell och flygplats ingår alltid. 

Hotell
Ni bor på centralt belägna hotell. Förbokat hotell kan komma att ändras.

Rederier
Ni kryssar med flera av världens största och ledande rederier.

Utflyker
I vissa av våra kryssningspaket ingår det guidade turer. Ni som rest tillsammans från Skandinavien hämtas vid ert hotell och njuter sedan av en spännande tur tillsammans med en lokal guide. Oftas äter ni en gemensam måltid.

Observera att pris och färdplan kan komma att ändras på grund av omständigheter som går utanför BIG Travels kontroll. Detta kan vara till exempel flygtider, valutakurser, väderförhållanden, myndighetsdirektiv, strejker mm.

Kryssningspaket Celebrity Eclipse
Celebrity Eclipse

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

18 februari 2016 - Södra Karibien från Miami

Fartyget Celebrity Eclipse kommer att ta er till många härliga ställen som Auruba, Curacao, Barbados, St Lucia, St Maarten m.fl. Ni kommer garanterat att få en upplevelserik kryssning!

Celebritys Classic dryckespaketet ingår vid bokning av Balkonghytt eller högre.

 


Norwegian Gem
Norwegian Gem

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

29 mars 2016 - Shopping i New York med kryssning i Karibien

 Upplev pulsen i New York på Manhattan och låt sedan Norwegian Gem ta er vidare till många härliga ställen i den Karibiska övärlden. Ni kommer garanterat att få en upplevelserik resa! Dryckespaketet ingår vid bokning av utsideshytt eller högre hyttkategori. För information och bokning ring vårt kryssningscenter på 0771-10 20 50 (lokal samtalstaxa)

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger