BIG Travels Kryssningspaket Över Hela Världen

En kryssning är så mycket mer än tiden du spenderar ombord. Dagarna tillbringar du på någon ny spännande destination utan att behöva byta hotell eller packa väskan. Fartygen i sig har ett utbud av aktiviteter få städer kan matcha, restauranger, shopping, nöjen… en ständig upptäcktsfärd på världshaven garanterar dig oförglömliga upplevelser. 

Se våra Kryssningserbjudande

BIG Travels Kryssningspaket

I BIG Travels kryssningspaket ingår alltid flyg, kryssning med helpension samt alla transporter. På de flesta kryssningar har vi även inkluderat svensk kryssningsvärd, hotell (före eller efter kryssningen) samt guidade turer i staden vi övernattar i (före eller efter kryssningen).

Kryssningpaket märkt med  Sveriges flagga = Svensk kryssningsvärd på hela resan (vid min 20 deltagare)

Vill du veta mer? Ring BIG Travel på 0771-10 20 20

Läs mer om BIG Travels Kryssningspaket


K
ryssningspaket
Vi tar hand om er från och till kryssningen. Transfern hämtar på flygplatsen och kör er till hotellet. Här har ni några dagar innan kryssningen avgår att uppleva vad staden har att erbjuda. När det sedan är tid för att kryssa hämtas ni med transfer på hotellet som tar er till fartyget nere i hamnen. När ni anländer efter en oförglömlig kryssningsupplevelse står vi redo att köra er till flygplatsen. En stor fördel med våra paket är att risken för att ni skulle missa er kryssning är minimal eftersom ni anländer 2-3 dagar innan kryssningen avgår. Minimum antal deltagare för att resan ska genomföras är 10 personer. Ni flyger tillsammans, delar transfer och bor på samma hotell.  

Flyg och Transfer
Vi använder oss välkända flygbolag såsom Air France, KLM, SAS, Lufthansa och Finnair. Vid ankomst till er destination väntar alltid en transfer för att köra er till hotellet. Transfer mellan kryssningsfartyg, hotell och flygplats ingår alltid. 

Hotell
Ni bor på centralt belägna hotell. Förbokat hotell kan komma att ändras.

Rederier
Ni kryssar med flera av världens största och ledande rederier.

Utflyker
I vissa av våra kryssningspaket ingår det guidade turer. Ni som rest tillsammans från Skandinavien hämtas vid ert hotell och njuter sedan av en spännande tur tillsammans med en lokal guide. Oftas äter ni en gemensam måltid.

Observera att pris och färdplan kan komma att ändras på grund av omständigheter som går utanför BIG Travels kontroll. Detta kan vara till exempel flygtider, valutakurser, väderförhållanden, myndighetsdirektiv, strejker mm.Kryssningspaket


Sapphire Princess
Sapphire Princess

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

6 Nov 2014 - Grand Asia - Från Peking till Singapore

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Sapphire Princess som tar oss mellan storstäder som Peking, Shanghai och Hongkong. Vakna varje morgon i glad förväntan på en ny horisont. Unna dig en massage med varma stenar i det berömda Lotus Spa, njut av ypperliga maträtter i en formell eller avslappnad atmosfär. De högklassiga upplevelserna ombord gör kryssningen till något oförglömligt.


NCL Gem
Norwegian Gem

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

19 Nov 2014 - Julshopping i New York med Kryssning i Karibien 

Välkommen med på en fantastisk resa som startar med en stämningsfylld julshopping i New York; julgranar, julprydnader, körer, jultomtar, blinkande ljus, godisstånd, rostade kastanjer, skridskoåkning på Rockefeller Center och mycket mer. Vår resa avslutas med en härlig kryssning i Karibien ombord på Norwegian Gem. 

 


Norwegian Gem
Norwegian Gem

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

19 Dec 2014 - Jul och Nyårskryssning i Karibien

2013 väljer vi att tillbringa julafton och nyårsafton tillsammans med glada kryssare i varma Karibien! Vi inleder er resa med 3 dagar i New York som inkluderar en stadsrundtur, en god middag på PJ Clarke och mycket mer.


Golden Princess
Golden Princess

14 Jan 2015 - Lyxkryssning - Chile - Kap Horn - Argentina

Lyxfartyget Golden Princess tar oss från Santiago i Chile till Buenos Aires i Argentina. Resan startar i Santiago där vi kommer att bo 2 nätter på hotell Intercontinental. En av de många höjdpunkter vi får vara med om på resan är att runda Kap Horn, därtill kommer glaciärer, Eldslandet och spännande Falklandsöarna. 

 


Costa Fortuna
Costa Fortuna

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

23 Januari 2015 - Karibiens Guldkorn

Vi kommer att få besöka Dominica och Saint John, med orörd regnskog och pittoreska byar. Saint Kitts och Grenada bjuder på karibisk atmosfär och på ön Tortola är stranden vitare och havet turkosare än få platser i världen. Insup naturen på Saint Lucia och förförs av eleganta Martinique. Shoppar gör du med fördel på Saint Marten. Rycks med av calypsorytmerna på coola Barbados eller salsan på Margarita Island i Venezuela.

 


Island Princess
Island Princess

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

1 Feb 2015 - Panamakanalen

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Island Princess som tar oss från Los Angeles till Ft. Lauderdale. En av resans stora höjdpunkt är när vi slussas genom Panamakanalen.  Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia. Ombord är varje dag ett nytt äventyr och på restaurangerna serveras den allra bästa maten och utbudet förändras från dag till dag. 


Norwegian Pearl
Costa Classica

6 februari 2015 - Indiska Oceanens Pärlor

Njut av en kryssning som tar oss till Indiska Oceanens öar, Mauritius, Madagaskar, Seychellerna och Réunion. På Madagaskar kan vi se lekfulla lemurer och färggranna kameleonter. Réunion lockar med utflykter till tropisk grönska och vattenfall. Snorkla på Mauritius för att nästa dag besöka Seychellerna där vi hittar några av världens finaste stränder.  

 


Norwegian Pearl
Norwegian Pearl

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

3 Mars 2015 - Karibienkryssning - Florida till Södra Karibien

Upplev Fort Lauderdale under ett par härliga dagar innan vi sätter kurs mot Karibien. Njut av en 11 dagars kryssning ombord Norwegian Pearl med stopp på bland annat St. Kitts, Martinique och Antigua. Rederiets koncept ”Freestyle Cruising” låter oss ta dagen som den kommer.  

 För information och bokning ring vårt kryssningscenter på 0771-10 20 50 (lokal samtalstaxa)

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger