Kryssningsrederier


En kryssning är så mycket mer än tiden du spenderar ombord. Dagarna tillbringar du på någon ny spännande destination utan att behöva byta hotell eller packa väskan. Fartygen i sig har ett utbud av aktiviteter få städer kan matcha, restauranger, shopping, nöjen. En lyckad kryssning är som en ständig upptäcktsfärd på världshaven och garanterar dig oförglömliga upplevelser.


Celebrity Cruises

Celebrity Cruises är ett elegant och modernt kryssningsbolag. Gästfrihet, vänlig och uppmärksam service är ledordorden och det är väl därför gäster och ansedda Condé Nast Traveller rankar Celebrity Cruises bland de bästa i världen.


Costa Cruises

Costa är Sydeuropas största kryssningsrederi. De är kända för sitt koncept `Cruising Italian Style` då mat, service och atmosfär ombord har en distinkt italiensk touch.


MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder trevliga, familjära kryssningar i snygg modern miljö. Rederiet som har vuxit rekordsnabbt har idag en av kryssningsvärldens yngsta flottor. Nästan alla av de 11 fartygen har byggts och sjösatts under de senaste åren vilket gör att allt känns väldigt nytt och fräscht ombord.


Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Lines seglar under konceptet ”Freestyle Cruising” vilket ger dig full frihet att själv välja när, var och hur du vill äta och vilka aktiviteter du vill delta i. Ombord råder en avslappnad och sportig stämning och lockar många barnfamiljer och par i yngre medelåldern.


Princess Cruises

Princess Cruises är bolaget för de medvetna kryssningspassagerarna. Den varma och eleganta miljön ombord är till för er och er möjlighet till total avkoppling. Ni kommer få många fina stunder ombord, där god service och smak går som en röd tråd genom hela resan!


SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club som äger två små lyxiga fartyg där de drygt 100 passagerarna passas upp av en nästan lika stor besättning. Nästan allt är inkluderat i priset: utsökta måltider, champagne, väl utvalda viner och drinkar.


Royal Caribbean

Royal Caribbean är ett av världens största rederier. Fartygen kryssar i hela världen men är Rolyal Caribbeam är specialister på kryssningar till de Karibiska öarna. Detta är valet för dig som vill ha mycket att välja mellan och ett stort utbud av restauranger, aktiviteter och underhållning.


Star Clippers

Det naturliga valet för dig som vill komma nära havet och ha en annorlunda kryssning. Starclippers segelfartyg tar bara runt 200 passagerare och kan ankra i små pittoreska hamnar dit större fartyg ej tar sig. I flottan ingår tre eleganta segelkryssare. Alla byggda enligt gammal tradition.


Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises erbjuder ett varierat utbud av lyxkryssningar med hög klass och fokuserar på att besöka små och mer ovanliga hamnar. Stilen ombord är maritim och den klassiska fartygskänslan är ständigt närvarande.
Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines är ett amerikanskt kryssningsrederi -i nuläget världens största- och seglar i stora delar av världen. Företagets slogan ”Fun For All. All For Fun” tillkännager stämningen och känslan ombord. Med Carnival Cruise Lines ska man ha roligt!


Classic International Cruises

Som enda internationella rederi erbjuder Classic International Cruises kryssningar som avgår från Sverige och är helt utformade för svenska gäster. Rederietets fartyg kännetecknas av sina klassiska linjer, begränsade storlek och genuina atmosfär.


Hapag Lloyd Cruises

Med det tyska rederiet Hapag Lloyd kryssar du med små mycket exklusiva kryssningsfartyg av absolut högsta klass. Rederiet erbjuder spännande kryssningar över hela världen och ofta besöks många annorlunda, unika och pittoreska hamnar som de stora fartygen inte kan gå till.


Hurtigruten

Sedan den 2 juli 1893 har Hurtigruten varit i norska kustens tjänst. År 1893 var resan i realiteten en riskfylld expedition. Idag är den en turistattraktion och Hurtigruten har etablerat sig som en av norges starkaste varumärken internationellt.


Pandaw Cruises

Pandaw Cruises arrangerar flodkryssningar i Burma, Vietnam, Kambodja och Borneo.Med de vackra flodkryssarna får ni uppleva en blandning av historia, konst, kultur och natur. Berg, skogar, djungel, odlingar och spännande samhällen väntar på resan längs floderna. 


Stena Line

Stena Line är ett av världens ledande färjeföretag. Linjenätet ger dig flexibilitet och valmöjligheter hur du än vill resa, med bilen, i grupp, kryssning eller som fotpassagerare. Stena Line erbjuder också trevliga hotell, poolhus och stugor till din semester.


Blue Lagoon Cruises

Blue Lagoon Cruises erbjuder kryssningar där du får uppleva många av Fijis mindre öar. Fartygen är små och påminner mer om en Yacht en ett kryssningsfartyg. Här kan ni vakna varje morgon omgivna av skimrande blått hav, öar prydda av vaggande palmer och tomma, orörda stränder med ren vit sand.Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger