MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder trevliga, familjära kryssningar i snygg modern miljö. Atmosfären ombord på MSC Cruises fartyg är stilren, sober och elegant. Då rederiet vuxit rekordsnabbt har de idag en av kryssningsvärldens yngsta flottor.

MSC Cruises kryssar främst i Medelhavet och Nordeuropa på sommarhalvåret och Västindien och Sydamerika på vintern. Rederiet har ofta väldigt förmånliga priser.

Läs mer om rederiet

Stämning & atmosfär
Ombord på MSC Cruises råder en avslappnad och informell stämning. Då rederiet har passagerare från många olika nationaliteter talas hela fem olika språk ombord; italienska, engelska, franska, tyska och spanska. Klädstilen på kvällstid är mer avslappnad än på många andra kryssningsfartyg. De flesta passagerarna har snyggare fritidskläder förutom ett par festkvällar i veckan då kostym eller kavaj rekommenderas.

Utbud ombord
Många aktiviteter ordnas ombord. Dagtid runt de stora poolområdena eller i salonger och barer. Kvällstid kan ni njuta av god mat och service. Det finns även shower samt levande musik på många olika ställen och för den riktigt nöjeslystne är nattklubben öppen till sista gäst lämnar dansgolvet.

Rekommenderas för
MSC Cruises är ett bra val för alla som trivs i en stilren europeisk atmosfär och uppskattar det italienska köket. Kryssningarna passar par i alla åldrar, ensamstående såväl som barnfamiljer. MSC Cruises är ett populärt val bland barnfamiljer. Här finns både förmånliga barnpriser och barn- och ungdomsklubbar.


Antal fartyg: 12
Kryssningsområden: Medelhavet, Östersjön, Dubai, Kuba, Västindien, Sydamerika, Atlanten
Valuta ombord: USD
Prisnivå (frånpris/dag): ca 700 sek

Avgångar med MSC Cruises


MSC Armonia
MSC Cruises

Fly & Cruise från Dubai

Kryssa från Dubai med MSC Cruises och upplev en oslagbar kombination av naturens underverk och historiska miljöer samtidigt som du njuter av modern lyx. Med MSC Cruises Fly & Cruisepaket får du kryssning med helpension, flyg, en hotellnatt i Dubai och transfer i ett smidigt och förmånligt paket.Karibienkryssning från Miami

Kryssa mellan de vackraste öarna i Karibien. Här väntar ett semesterparadis med vita stränder, vajande palmer och magiska solnedgångar.MSC Splendida
MSC Cruises

Fly & Cruise i Medelhavet

Följ med och njut av en underbar kryssning med MSC Cruises i Medelhavet i sommar! Med MSC Cruises Fly & Cruisepaket får du kryssning med helpension, flyg och transfer i ett smidigt och förmånligt paket. 


MSC Cruises Kryssningsfartyg


MSC Armonia

Härliga MSC Armonia är ett av MSC Cruises mindre fartyg. Stilen är italiensk och de många flerbäddshytterna gör henne idealisk för familjekryssningar. Umgås, njut och sola vid någon av de två utomhuspoolerna, håll dig i form på gymet eller dansa natten lång i det glittrande diskoteket!

Tonnage: 53000
Längd: 221 m
Passagerare: 1766
Besättning: 610
Byggår/Renoverad: 2001/2007


MSC Divina

MSC Divina har en öppen pool i fartygets akt, med dess "strandzon" med glasbalustrad erbjudes en unik utsikt av fartygets kölvatten som tonar bort i solnedgången. Som det nyaste fartyget i flottan kan du här uppleva både svunnen glamour och alla bekvämligheter från 2000-talet.

Tonnage: 139000
Längd: 333 m
Passagerare: 3959
Besättning: 1370
Byggår/Renoverad: 2011


MSC Fantasia

MSC Cruises flaggskepp är ett mästerverk i italiensk stil. MSC Fantasia har 27 000 m2 med allmänna utrymmen: den lyxiga SPA- och relaxavdelning ”Aurea SPA”, 5 restauranger, 4 simbassänger, 12 bubbelpooler, caféer, butiker, en barnavdelning, en Formel 1 simulator och en interaktiv 4D biograf. Här blir din semester en tid av njutning, avkoppling och återhämtning.

Tonnage: 133500
Längd: 333 m
Passagerare: 3959
Besättning: 1325
Byggår/Renoverad: 2008


MSC Lirica

MSC Lirica

Om du är ute efter en mer avspänd semestermiljö, som är rikt utsmyckad men i en avslappnad stil, då är den trevliga kryssaren MSC Lirica ditt bästa val. Varm gästfrihet à la Medelhavet gör att du direkt känner dig som hemma och ett stort utbud av tjänster och bekvämligheter uppfyller din minsta önskan!

Tonnage: 58600
Längd: 251 m
Passagerare: 2065
Besättning: 701
Byggår/Renoverad: 2003


MSC Magnifica

MSC Magnifica är ett banbrytande kryssningsfartyg som kombinerar högsta komfort med design och avancerad teknik för energibesparing och miljöhänsyn. Ombord på MSC Magnifica är valmöjligheterna för den som vill koppla av oändliga. Solen finns alltid nära, antingen i solarium eller vid någon av de 3 poolerna.

Tonnage: 93330
Registreringsland: Panama
Längd: 294 m
Passagerare: 3013
Besättning: 1259
Byggår/Renoverad: 2010


MSC Musica

Detta underbara fartyg har ett överdåd av magnifika mötesplatser och ett  uppbåd av bekvämligheter. Du kommer att bli överväldigad av den skinande centralfoajén på MSC Musica, med sitt vattenfall i tre steg och pianot som svävar över ett kristallgolv ovanför en vackert belyst bassäng med vatten.

Tonnage: 89600
Registreringsland: Panama
Längd: 293 m
Passagerare: 3013
Besättning: 987
Byggår/Renoverad: 2006


MSC Opera

Alla hytter på MSC Opera är rymliga och bekväma. Dessutom är det många av hytterna som har privata balkonger. De allmänna utrymmena har den karakteristiska italienska stilen som finns på alla MSC Cruises storslagna fartyg, här förstärkt av en imponerande marmorreception och magnifika öppna ytor med glasväggar som tar vara på de sagolika havsvyerna på bästa sätt.

Tonnage: 58600
Registreringsland: Italien
Längd: 251 m
Passagerare: 2200
Besättning: 701
Byggår/Renoverad: 2004


MSC Poesia

MSC Orchestra

Ombord på lyxkryssaren MSC Orchestra kommer du att fängslas av det breda utbudet av aktiviteter som erbjuds. Ta en runda på den specialbyggda joggingbanan, unna dig ett uppfriskande turkiskt bad eller koppla av på exotiska Savannah Bar. Pröva lyckan på Palm Beach Casino, dansa natten lång på discot eller se en show på Covent Garden Theatre, fullspäckat med shower och musik.

Tonnage: 89600
Registreringsland: Panama
Längd: 293 m
Passagerare: 3013
Besättning: 987
Byggår/Renoverad: 2007


MSC Preziosa

MSC Preziosa

MSC Preziosa kommer efter invigningen i mars 2013 att trafikera Västra Medelhavet under sommarsäsongen 2013. Fartyget är ett elegant mästerverk och det nyaste i MSC Cruises flotta. Fartyget som tillhör MSC Fantasia-klass erbjuder det bästa i komfort, service och avancerad miljövänlig teknik. 

Tonnage: 139 400 ton
Registreringsland: Panama
Längd: 333 m
Passagerare: 4 345
Besättning: 1 388
Byggår/Renoverad: 2013


MSC Poesia

MSC Poesia

Invigt 2008 är detta vackra fartyg byggt enligt de mest krävande miljöstandarder som finns. Ombord får du uppleva lyxkryssning när den är som bäst – vattenfall med broar i foajén, en Zen-trädgård i sushibaren och ett rofyllt spa på 1 114 kvadratmeter.

Tonnage: 89600
Längd: 293 m
Passagerare: 3033
Besättning: 987
Byggår/Renoverad: 2008


MSC Sinfonia

Att gå ombord på MSC Cruises lyxfartyg MSC Sinfonia är som att färdas tillbaka i tiden. Här reser du i elegant italiensk stil till antika medelhavsdestinationer som Venedig, Capri och Aten, eller till det vackra Sydafrika. Sol, hav och massor av nöjen – en kryssning ombord på MSC Sinfonia är som ljuv musik för dina öron.

Tonnage: 58600
Registreringsland: Italien
Längd: 251 m
Passagerare: 2223
Besättning: 710
Byggår/Renoverad: 2002/2005


MSC Splendida

MSC Cruises fortsätter att slå världen med häpnad med sina kryssningsfartyg. MSC Splendida, en lyxkryssare där modern teknik och komfort går hand i hand. Futuristisk men ändå klassisk italiensk stil och elegans. Ett kryssningsfartyg som fungerar som en härlig tillflyktsort, en plats där passagerarna kan ”färdas” istället för att bara ”resa”!

Tonnage: 133500
Registreringsland: Panama
Längd: 333 m
Passagerare: 3959
Besättning: 1325
Byggår/Renoverad: 2009

 


 

BIG Travel logo

För närmaste BIG Travel butik ring 0771-10 20 20 (lokal samtalstaxa).
Med reservation för eventuella korrekturfel.

*Delbetala räntefritt upp till 12 månader med BIG Travel Card, köpavgift på 295:- tillkommer per köp. 
>> Se fullständiga villkor


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger