Princess Cruises - Come Back New

Princess Cruises är rederiet för de medvetna kryssningspassagerarna. Den varma och eleganta miljön ombord är till för er och er möjlighet till total avkoppling. Njut av god mat och underhållning, eller slå dig ned och njut av servicen och lugnet på något av fartygets "sanctuary"-områden, som endast är till för de vuxna passagerarna. 

Ni kommer få många fina stunder ombord, där god service och smak går som en röd tråd genom hela resan!

Läs mer om Princess Cruises
Läs mer om Princess Cruises
Costa Logo

Antal fartyg: 18
Kryssningsområden: Västindien, Medelhavet, Nordeuropa, Alaska, Fjärran Östern, Hawaii, Australien & Nya Zeeland, Kanada & New England, Mexiko, Panamakanalen, Sydamerika, Söderhavet, Atlanten
Valuta ombord: USD
Prisnivå (frånpris/dag): ca 700 sek


Sapphire Princess
Sapphire Princess

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

6 Nov 2014 - Grand Asia - Från Peking till Singapore

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Sapphire Princess som tar oss mellan storstäder som Peking, Shanghai och Hongkong. Vakna varje morgon i glad förväntan på en ny horisont. Unna dig en massage med varma stenar i det berömda Lotus Spa, njut av ypperliga maträtter i en formell eller avslappnad atmosfär. De högklassiga upplevelserna ombord gör kryssningen till något oförglömligt.


Golden Princess
Golden Princess

14 Jan 2015 - Lyxkryssning - Chile - Kap Horn - Argentina

Lyxfartyget Golden Princess tar oss från Santiago i Chile till Buenos Aires i Argentina. Resan startar i Santiago där vi kommer att bo 2 nätter på hotell Intercontinental. En av de många höjdpunkter vi får vara med om på resan är att runda Kap Horn, därtill kommer glaciärer, Eldslandet och spännande Falklandsöarna. 

 


Island Princess
Island Princess

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

1 Feb 2015 - Panamakanalen

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Island Princess som tar oss från Los Angeles till Ft. Lauderdale. En av resans stora höjdpunkt är när vi slussas genom Panamakanalen.  Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia. Ombord är varje dag ett nytt äventyr och på restaurangerna serveras den allra bästa maten och utbudet förändras från dag till dag. 


Boka Princess Cruises Online

För närmaste BIG Travel butik ring 0771-10 20 20 (lokal samtalstaxa) 

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger