Princess Cruises - Come Back New

Princess Cruises är rederiet för de medvetna kryssningspassagerarna. Den varma och eleganta miljön ombord är till för er och er möjlighet till total avkoppling. Njut av god mat och underhållning, eller slå dig ned och njut av servicen och lugnet på något av fartygets "sanctuary"-områden, som endast är till för de vuxna passagerarna. 

Ni kommer få många fina stunder ombord, där god service och smak går som en röd tråd genom hela resan!

Läs mer om Princess Cruises
Läs mer om Princess Cruises
Costa Logo

Antal fartyg: 18
Kryssningsområden: Västindien, Medelhavet, Nordeuropa, Alaska, Fjärran Östern, Hawaii, Australien & Nya Zeeland, Kanada & New England, Mexiko, Panamakanalen, Sydamerika, Söderhavet, Atlanten
Valuta ombord: USD
Prisnivå (frånpris/dag): ca 700 sek


Sapphire Princess
Sapphire Princess

5 november 2015 - Grand Asia - Från Peking till Singapore

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Sapphire Princess. Resan startar med 3 nätter i Peking där vi bor på Marriott City Wall. Vår guide kommer att ta med oss på spännande utflykter och sevärdheter till bland annat Himmelska Fridens Torg, Förbjudna Staden, Sommarpalatset och givetvis kommer vi att besöka Kinesiska muren. 


Golden Princess
Golden Princess

14 januari 2016 - Lyxkryssning - Chile - Kap Horn - Argentina

Lyxfartyget Golden Princess tar oss från Santiago i Chile till Buenos Aires i Argentina. Resan startar i Santiago där vi kommer att bo 2 nätter på hotell Intercontinental. Det ingår en guidad stadsrundtur i Santiago och en guidad utflykt till Chiles landsbygd där vi får vi uppleva det vackra landskapet med vingårdar. 

 


Coral Princess

Sveriges flagga  Med på resan är BIG Travels kryssningsvärd

19 november 2015 - Panamakanalen

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Coral Princess som tar oss från Los Angeles till Fort Lauderdale. Resan börjar med 3 dagar i Los Angeles där det ingår en halvdagsrundtur av staden. En av resans stora höjdpunkter är när vi slussas genom Panamakanalen. Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia. 


Boka Princess Cruises Online

För närmaste BIG Travel butik ring 0771-10 20 20 (lokal samtalstaxa) 

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger