Princess Cruises - Escape Completely

Princess Cruises är rederiet för de medvetna kryssningspassagerarna. Den varma och eleganta miljön ombord är till för er och er möjlighet till total avkoppling. Njut av god mat och underhållning, eller slå dig ned och njut av servicen och lugnet på något av fartygets "sanctuary"-områden, som endast är till för de vuxna passagerarna. 

Ni kommer få många fina stunder ombord, där god service och smak går som en röd tråd genom hela resan!

Läs mer om Princess Cruises
Costa Logo

Antal fartyg: 18
Kryssningsområden: Västindien, Medelhavet, Nordeuropa, Alaska, Fjärran Östern, Hawaii, Australien & Nya Zeeland, Kanada & New England, Mexiko, Panamakanalen, Sydamerika, Söderhavet, Atlanten
Valuta ombord: USD
Prisnivå (frånpris/dag): ca 700 sek


Shanghai skyline

6 Nov 2014 - Lyxkryssa från Peking till Singapore

Följ med ombord på lyxkryssningsfartyget Diamond Princess som tar er mellan storstäder som Peking, Shanghai och Hongkong. Vakna varje morgon i glad förväntan på en ny horisont. Unna dig en massage med varma stenar i det berömda Lotus Spa, njut av ypperliga maträtter i en formell eller avslappnad atmosfär och gör er kryssning till något oförglömligt.


14 Jan 2015 - Lyxkryssning från Chile till Argentina

Lyxfartyget Star Princess tar dig från Santiago i Chile till Buenos Aires i Argentina. Resan startar i Santiago där ni kommer att bo 2 nätter på hotell Intercontinental. En av de många höjdpunkter ni får vara med om på resan är att runda Kap Horn, därtill kommer glaciärer, eldslandet och spännande Falklandsöarna. 

 


Boka Princess Cruises Online

För närmaste BIG Travel butik ring 0771-10 20 20 (lokal samtalstaxa) 

BIG Travel logo

Med reservation för eventuella korrekturfel.

BIG Travels online kataloger


BIG Travels nyhetsbrevNärmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet

BIG Travels presentkort