lediga tjänster

BIG Travel söker en drivande E-commerce Manager i Malmö

Som E-Commerce Manager arbetar du inom Online-avdelningen och drivs av försäljning och service. Du är ansvarig för att i samråd med företagets försäljnings- och marknadsavdelning förstärka och driva vår e-handelsbutik www.bigtravel.se. Arbetet ska leda till att maximera sitens trafik, förbättra konverteringsgrad, driva försäljning och skapa efterfrågan även i våra fysiska butiker. Som ansvarig ska du följa den övergripande marknadsplanen med aktiviteter för att skapa trafik och försäljning till e-butiken och dess bokningsmotor. 

Om BIG Travel
BIG Travel är en av Sveriges största resebyråkedjor med 26 butiker i Sverige och även kontor i Köpenhamn och Oslo. 
Vi säljer både privat- och affärsresor och har ett brett utbud inom flyg, charter, äventyrsresor, kryssningar, rundresor mm.

I dina ansvarsområden ingår bland annat:

 - Försäljning och uppföljning av budget och nyckeltal. 
- Uppföljning och utvärdering av marknadsföringsaktiviteter och kampanjer via egna system och Google analytics 
- I samråd med företagets ledning ta fram förslag på förbättringar av våra erbjudanden online. 
- Ansvar för marknads-, konkurrent- och omvärldsbevakning. 
- Ansvar för uppdateringar och förändringar av innehållet på vår hemsida. 

Site management 

- Optimering av site layout och site navigation för bästa konvertering 
- Identifiera behov av vidareutveckling av plattformen för att hitta nya kreativa lösningar för att optimera försäljningen i befintliga och nya digitala kanaler 

Kravställare av marknadsföring mot Marknad 

- Utskick och uppföljning nyhetsbrev 
- Rabatter, erbjudanden för digitalt bruk 

SEO-arbete 

- Optimera SEO för våra siter 
- Arbeta för sökmotorvänliga texter/innehåll samt uppföljning och analys för att förbättra SEO 

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för försäljning. Som person är du drivande, självständig och flexibel med ett stort engagemang i allt du gör. Du har tidigare arbetat med e-handel och retail under en längre tid och du har stor erfarenhet av att driva online-försäljning. Du får gärna ha erfarenhet från resebranschen men det är inget krav. Du ser online-försäljningen som en ständigt pågående process och förstår hur man skall optimera trafikflöden och skapa effektivitet. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och är bra på att dela med dig av dina erfarenheter och idéer. Du gillar att jobba i en organisation med högt i tak och att skapa relationer med andra människor. 

Ditt arbetssätt präglas av att du är noggrann och effektiv. Du har ett stort intresse för det digitala mediet och du strävar efter att vidareutveckla och vidareutvecklas. Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, är ett krav då vi jobbar i en internationell miljö.

 Om tjänsten 
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 timmar/vecka. Placeringsort är Malmö. Du rapporterar till marknadschefen och i ditt team ingår ett personalansvar för 3-4 personer. 

Kontaktperson och ansökan 
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta marknadschef Johan Rejhagen via e-post johan.rejhagen@bigtravel.se 

 Sista ansökningsdag är 2015-06-30. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - så välkommen med din ansökan redan idag! 

Arbetsgivare
BIG Travel Sweden AB


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger