lediga tjänster

BIG Travel söker en kryssningsexpert

Kryssningsmarknaden växer och vi med den. Därför söker vi nu en kryssningsexpert. 

I dina ansvarsområden ingår bland annat:
- Försäljning av kryssningar ur vårt omfattande kryssningssortiment.
- Att producera innehållsrika kryssningar för grupper.
- Att arrangera kryssningskvällar, butiksevent och fartygsvisningar

Vem är du?​
Vi söker dig som brinner för kryssningar och har några års erfarenhet av försäljning av kryssningsprodukter.​ Som person är du drivande, självständig och flexibel med ett stort engagemang i allt du gör.​ Du är prestigelös i ditt sätt att vara och är bra på att dela med dig av dina erfarenheter och idéer.​ Du gillar att jobba i en organisation med högt i tak och att skapa relationer med andra människor. Har du erfarenhet av rederier som Costa Cruises, MSC, RCCL, NCL, Cunard, Holland America, Celebrity, Princess, Silversea etc är det av stort värde.

Ditt arbetssätt präglas av att du är noggrann och effektiv.​ Du har ett stort intresse för försäljning av kryssningar och strävar efter att vidareutveckla och vidareutvecklas.​ Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, är ett krav då vi är jobbar i en internationell miljö och kommunikationen med rederier ofta sker på engelska.

Om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 timmar/​vecka.

Det långsiktiga målet är att tillsammans bygga upp en kryssningsavdelning med fler medarbetare.

Kontaktperson och ansökan
För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vice VD Jessica Östergren eller marknadschef Johan Rejhagen via e-post jessica.ostergren@bigtravel eller johan.rejhagen@bigtravel.se.

Ansökan skickar du till rekrytering@bigtravel.se

Sista ansökningsdag är 2015-04-15. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - så välkommen med din ansökan redan idag!

Om BIG Travel
BIG Travel är en av Sveriges största resebyråkedjor med 27 butiker i Sverige. 
Vi säljer både privat- och affärsresor och har ett brett utbud inom flyg, charter, äventyrsresor, kryssningar, rundresor mm.


Vill du ha erbjudanden före alla andra?Närmaste butik


Läs senaste nyhetsbrevet
BIG Travels presentkort
BIG Travels online kataloger