VI KAN AFFÄRSRESOR

Kostnadsfri avtalsoffert inom 24 timmar

Är du redan kund hos oss? Klicka här!

  • Spara upp till 30 %
  • Lokal och personlig service
  • Service 24/7
  • Enkelt självbokningssystem
  • Unikt lojalitetsprogram
  • Från små till multinationella företag

Erbjudande till kunder som har presentkort hos BIG Travel.

Kära kund!

Vi vill tacka dig för ditt tålamod och hos oss fortsätter ett intensivt arbete att bygga NYA BIG Travel där vi ser fram emot våra kommande resor tillsammans med er.
Under en längre tid har vi arbetat med att digitalisera oss för att ge er, alla kunder, en ännu bättre kundupplevelse. Vi har under Corona pandemin lagt ner vår tid på att påskynda vår digitala plattform för att när vi alla börjar resa igen få din kundupplevelse ännu bättre. Vi är beredda att ge dig som kund bästa möjliga servicen när gränser öppnas upp igen.

BIG Travel befinner sig fortsatt i rekonstruktion och det är extra viktigt att vi behåller dig som kund nu och framåt. Du som har presentkort hos BIG Travel kan nu betala med det när du bokar din resa. Vi kommer även att erbjuda dig som kund att använda ditt presentkort hos våra systerföretag!

BIG Travels systerbolag är: Reseshopen www.reseshopen.se , WIL www.watchitlive.eu, C Club Cruises www.cclubcruises.se och YNT www.yournexttour.com . Vi är glada att informera att ditt presentkort kommer accepteras för att boka dina drömresor även där.

Vi erbjuder Formula 1 med Björn Wirdheim och Rickard Rydell, NHL med bl.a. Peter Forsberg eller varför inte en drömkryssning med familjen? Vi har också några platser kvar på våra egna paketresor till Irland, Skottland och Island till höst. Erbjudandet är ännu bredare än tidigare. Det är bara skynda på att boka.

Presentkorten gäller för;
• Nya bokningar gjorda 1 juli – 31 okt, avresor 1 sep 2020 – 1 maj 2021
• Alla paketresor och kryssningar

Vill du veta vad som gäller just ditt kort? Kontakta våra duktiga medarbetarna på presentkort@bigtravel.se.

Se även våra färdiga paketresor (www.reseshopen.se; www.watchitlive.eu; www.cclubcruises.se; www.yournexttour.com)

Vi ser fram emot att få boka din drömresa!

VI KAN AFFÄRSRESOR

Kostnadsfri avtalsoffert inom 24 timmar

Är du redan kund hos oss? Klicka här!

UNIKT LOJALITETSPROGRAM - BIG POINTS

När du köper dina resor och arrangemang hos BIG Travel samlar du också bonuspoäng (BIG Points). Dina samlade bonuspoäng ger dig möjlighet att fritt beställa en rad produkter, närmare bestämt över 4.000 produkter med allt från resor till restaurangbesök och pekplattor. Mer…

SPARA UPP TILL 30 %

Genom ett aktivt samarbete och gemensamma målsättningar kan vi kraftigt bidraga till att sänka era reserelaterade kostnader med upp till 30 %. Ge oss en chans att genomföra en grundlig analys och därefter komma med förslag på hur ett förändrat resande skulle kunna se ut. Det lönar sig. Mer…

PERSONLIG SERVICE NÄRA DIG!

De stora affärsresejättarna har valt att lägga ner sina lokala kontor med hänvisning till stor-kontor och callcenters, i och utanför Sverige. Vi gör tvärtom. Vår styrka är att vi känner till ditt närområde och vi väljer istället att etablera nya kontor i landet från Malmö i söder till Östersund i norr. Mer…

Hur vi hjälper dig om din roll i företaget är…

VD

Som VD kan du vara säker på att organisationen får en helhetsleverantör för allt som rör resor eller konferenser inom företaget. Medarbetare kan fokusera på sina arbetsuppgifter och låta oss sköta bokningar, uppföljning och fakturering.

PERSONALCHEF

Duty of care – uppföljning på var medarbetarna befinner sig. Med ett avtal hos BIG Travel kan du vara säker på att alltid snabbt och säkert få information om var respektive medarbetare befinner sig, i samband med en tjänstresa.

INKÖPARE

Om du arbetar med inköp inom offentlig sektor är du trygg med ett avtal hos hos. Vi är ramavtalsleverantör till kommuner och landsting med SKL resebyråavtal, samt med statliga myndigheter hos Kammarkollegiets resebyråavtal.

RESEBESTÄLLARE

Om du beställer och samordnar resor till dina kollegor erbjuder BIG Travel dig dedikerat team på resebyrån. Du får kontakt med samma resesäljare vilket skapar trygghet och trivsel.

RESENÄR

Vi har öppet dygnet runt i alla kanaler, antingen du bokar på telefon, e-mail eller på webben. Vår mobilapp ger dig alltid överblick på vad du beställt hos resebyrån, samt låter dig göra nya bokningar.

EKONOMICHEF

Trött på fakturor från olika leverantörer för en och samma resa. Vi sammanställer fakturorna som du vill ha dessa. Rätt momssatser för respektive produkt är givet.

BIG TRAVEL

BIG Travel är en fullservice resebyrå med 30 års erfarenhet av affärs-, grupp- och konferensresor. En bra relation är många gånger den viktigaste hörnstenen i ett bra samarbete.

BIG Travel är den personliga resebyrån som vill vara nära våra kunder för vi tror på att leverera det lilla extra. Idag hjälper vi många små och medelstora företag med deras affärs- och konferensresor. Vi har dessutom flera uppdrag för kommuner, regioner och statliga myndigheter.

 

KONTAKT

BIG TRAVEL Sweden AB
Svärdvägen 19
SE-182 33 Danderyd
Tel: +46 (0)771 - 10 20 20
www.bigtravel-affars.se
sales@bigtravel.se