Ställ inte in mötet-
Vi hjälper er att ställa om!

Kontakta oss

Psst!

Prova vår expressbokning gratis, klicka här!

Upp till 2000
deltagare

Skräddarsydd efter
dina behov

Chattfunktion

Röstning

Grupprum

HUR KAN DU ENGAGERA DELTAGARNA BÄTTRE

Går du i tankarna att skjuta fram eller ställa in en konferens, utbildning eller Kick-offen? Tänk om!

Att mötas är en del av den mänskliga identiteten och möten mellan människor har alltid legat till grund för såväl stora som små idéer, uppfinningar, framsteg, utveckling, affärer och relationer.

Därför lanserar vi nu vår nya digitala mötes plattform, prova vår Expressbokning och anordna ett delvist fysiskt möte/event med fysiska och på distansdeltagare som vi kallar ”hybridmöten”. Genom våra hybridmöten ökar du deltagarantalet markant!

Vi på BIG Meetings hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt ställa om till ett digitalt möte där vi med våra samarbetspartners kan erbjuda er en helhetslösning som skräddarsys efter dina behov, allt från det mindre mötet upp till 2000 deltagare! Fördelen med det digitala mötet är extra aktuellt idag då vi lever i en tid där vi måste begränsa vår fysiska kontakt till andra. Ett möte, utbildning eller tom en mässa kan genomföras helt digitalt eller som ett hybridmöte via vår digitala plattform.

Håll ett högt engagemang hos deltagarna genom interaktion i mötet, ge deltagarna möjlighet att ställa frågor via chattfunktion, gör röstning och låt deltagarna arbeta med grupparbeten i digitala grupprum.

Kick-offen kan livesändas och vi kan i förväg ha ordnat förinspelade tal. Som på många Kick-offer bjuds det in till frågesport, musik-quiz etc. Inga problem, allt detta är digitalt möjligt!

Vill du lägga till rekvisita till grupparbetet, provsmakning eller en måltid skickas en goodiebag hem till deltagaren i förväg, enkelt helt enkelt!

Låter det intressant?

Kontakta oss på BIG Meetings så berättar vi mer!