Ställ inte in mötet -
Vi hjälper er att ställa om!

Vi på BIG Meetings hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt  ställa om till ett digitalt möte där vi med våra samarbetspartners kan erbjuda er en helhetslösning som skräddarsys efter dina behov.

Kontakta oss så berättat vi mer och tar kostnadsfritt fram ett förslag åt er!

Upp till 2000
deltagare

Skräddarsydd efter
dina behov

Chattfunktion

Röstning

Grupprum

HUR KAN DU ENGAGERA DELTAGARNA BÄTTRE

Går du i tankarna att skjuta fram eller ställa in en konferens, utbildning eller Julfesten? Tänk om!

Att mötas är en del av den mänskliga identiteten och möten mellan människor har alltid legat till grund för såväl stora som små idéer, uppfinningar, framsteg, utveckling, affärer och relationer.

Vi på BIG Meetings hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt ställa om till ett digitalt möte där vi med våra samarbetspartners kan erbjuda er en helhetslösning som skräddarsys efter dina behov, allt från det mindre mötet upp till 2000 deltagare! Fördelen med det digitala mötet är extra aktuellt idag då vi lever i en tid där vi måste begränsa vår fysiska kontakt till andra. Ett möte, utbildning eller tom en mässa kan genomföras helt digitalt eller som ett hybridmöte via en digital plattform.

Håll ett högt engagemang hos deltagarna genom interaktion i mötet, ge deltagarna möjlighet att ställa frågor via chattfunktion, gör röstning och låt deltagarna arbeta med grupparbeten i digitala grupprum.

Julfesten kan livesändas och vi kan i förväg ha ordnat förinspelade tal. Som på många julfester bjuds det in till frågesport, rimstuga och musik-quiz etc. Inga problem, allt detta är digitalt möjligt!

Vill du lägga till julpyssel och provsmakning skickas en goodiebag hem till deltagaren i förväg.

Låter det intressant?

Kontakta oss på BIG Meetings så berättar vi mer och
tar kostnadsfritt fram ett förslag åt er!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

GIFT Card Premium

Köp vårt GIFT Card Premium och få 10% mervärde direkt.
Erbjudandet gäller fram till
2021-01-31