Reseerbjudande, flyg, hotell och kampanjer hos BIG Travel - BIG Travel

Aktuella erbjudande, tävlingar och kampanjer

Här hittar du aktuella reseerbjudande, tävlingar och kampanjer från BIG Travel och Sveriges ledande researrangörer.
Här hittar du alla våra aktuella erbjudande till världens alla hörn.

Vill du ha hjälp med din bokning? Ring våra resekonsulter på 0771-10 20 20.

 

Upplevelserika rundresor till USA med Swanson's

Funderar du på en spännande resa till USA? Följ med på en resa med Swanson's - resor där allt är praktiskt ordnat! Perfekt för dig som vill få ut så mycket som möjligt av dina dagar på plats i USA! 

JUST NU: Boka hos BIG Travel och få upp till 2.000 kr rabatt/person!

Just nu erbjuder BIG Travel upp till 2.000 kr rabatt/person på de utvalda rundresorna: California Dreaming, Amerika Populär och Östra Amerika. 

Läs mer »

Hurtigruten firar 125 år - Flyget på köpet!

I år fyller Hurtigruten 125 år - jubileumsfesten börjar här! Varje dag sedan 1893 har Hurtigruten seglat längs norska kusten - och fortfarande är varje resa en helt unik upplevelse. I år fyller Hurtigruten 125 år och det firar de med ett jubileumserbjudande som gäller utvalda resor längs norska kusten!

Boka före 23/4 och få flyget på köpet!

Läs mer »

DRIVE AMERICA - upptäck USA med ett färdigt bilpaket!

Upptäck Amerika på egen hand! Välj bland ca 35 olika turer. I alla Drive America bilpaket ingår bl.a. alla övernattningar, hyrbil med obegränsad körsträcka, en extraförare, nödvändiga försäkringar, färdmanual, kartor m.m. I Fly & Drive-paketen ingår dessutom flyg från och till Skandinavien. Enkelt och bekvämt.

Färdigt bilpaket 750 kr rabatt/bokning!

Rabatten avser per bokning för avresor 1/6-30/9 2018 och gäller Drive America bilpaket och Fly & Drive (bilpaket inkl. flyg). Begränsat antal platser.

Läs mer »

Fotbolls-VM Sverige - Sydkorea

Nu kan vi erbjuda en helt unik resa! Du får se Sverige spela i Fotbolls-VM mot Sydkorea i Ryssland. Flyg, champagnefrukost, trerätters middag och transfer ingår. Du flyger fram och tillbaka över dagen! En heldag på 15 timmar fullspäckad med fantastiska upplevelser.
 

18/6 fr. 14.995 kr/person

 

Home of Country Music - Nashville!

Följ med Kalle Moraeus och Alexzandra Wickman på en spännande resa i musikens tecken och upplev vibrerande Nashville, Tennessee! Du blir varmt omhändertagen av vår svensktalande reseledare under hela vistelsen och P4 Countryprofilen  Alexzandra Wickman gör det möjligt för oss att träffa aktuella artister, låtskrivare och musiker.
 
Under denna minnesrika resa kommer dessutom Kalle och Alexzandra att uppträda tillsammans!
 

9 dagar fr. 39.525 kr/person
(räntefritt 3.339 kr /månad*)

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Kryssning i Douroflodens förtrollande dalgång

Antal dagar: 8  |  Avresa: 21/8 2018  |  Hemkomst: 28/8 2018   

En magisk kryssning i Portugal på floden Duoros vindlande vattenvägar. Från kuststaden Porto med sitt världsberömda portvin, längs vinodlingar och städer som Guimares, Vila Réal till en utflykt till Salamanca. Ombord på flodkryssaren MS Gil Eanes är livet bekvämt från de moderna hytterna, loungen med stora panoramafönster, biblioteket, soldäcket till restaurangen som serverar förstklassiga måltider.

Kryssningsvärd följer med och flera utflykter ingår!

Boka senast 3/4 2018 och få upp till 500 US-dollar per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

8 dagar fr. 23.995 kr/person

Läs mer »

Karibienkryssningar - Premium All Inclusive

När du kryssar med Norwegan Cruise Line får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

JUST NU: upp till 500 US-dollar i fickpengar att spendera ombord!

Boka senast 3/4 2018 och få upp till 500 US-dollar per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

Medelhavskryssningar - Premium All Inclusive

Med Norwegan Cruise Line får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

JUST NU: upp till 500 US-dollar i fickpengar att spendera ombord!

Boka senast 3/4 2018 och få upp till 500 US-dollar per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

Karibienkryssning med MSC Seaside - Nytt fartyg 2017!

MSC Seasides innovativa design skiljer sig från tidigare fartyg! Fartyget stoltserar med bland annat ett nytt promenaddäck för ännu närmare kontakt med havet, panoramahissar med havsutsikt, hytter med terrassbalkonger och nya poolområden. MSC Seaside har även fått ett unikt, interaktivt vattenland med fem vattenrutschkanor som sträcker sig över flera våningar, attraktioner och vattenlek för de yngsta.

JUST NU: All Inclusive dryckespaket och WiFi-paket ingår! Värde 5.980 kr/hytt

Boka din kryssning nu och få All Inclusive dryckespaket (värde 5.980 kr/person) med obegränsad dryck och take away-glass!

8 dagar fr. 7.199 kr/person

Läs mer »

Kryssning med MSC Seaview i Medelhavet

Den 15 Juni 2018 kommer vårt helt nya fartyg MSC Seaview att kryssa från Barcelona och Västra Medelhavet.

Ett helt unikt fartyg i sin klass. Med nyskapande design finner du stora promenadslingor runt hela fartyget med platser där du kan avnjuta din måltid och slappa i solen. MSC Seaview erbjuder den absoluta eleganta stilen och moderna hytter för dina önskemål. Ett stort urval av restauranger, flera caféer och sköna poolområden för hela familjen.

Läs mer »

Kryssa från Los Angeles till Florida genom Panamakanalen

Antal dagar: 21  |  Avresa: 24/9 2018  |  Hemkomst: 14/10 2018   
 

Vi på BIG Travel samlar ihop en grupp trevliga och glada resenärer och tillsammans med dem kryssar ni ombord på fartyget Island Princess som kommer att ta er från Los Angeles till Fort Lauderdale via Panamakanalen som förbinder Atlanten och Stilla havet. För visst är det väl alltid trevligt att vara i ett sällskap där man kan ta en drink tillsammans vid baren, umgås vid poolen och dela upplevelserna med varandra?!

Svensk reseledare följer med!

21 dagar fr. 37.995 kr/person
(räntefritt 3.212 kr /månad*)

Läs mer »

Medelhavet med Princess Cruises!

Crown Princess tillhör juvelerna i Princess Cruises flotta av kryssningsfartyg. Det unika shoppingområdet på Crown Princess är utformat som ett atrium vid en italiensk piazza och här kan du ta något lätt att äta eller bara koppla av och titta på folk. Gillar du kötträtter ska du pröva på Crown Grill, som är inrett i klassisk Steakhouse-stil. Vill du ha en lugn stund för dig själv kan du välja avkoppling på Sanctuary-däck där enbart vuxna har tillträde. Popcorn, läsk och bio under stjärnorna upplever du ute på däck med "Movies-under-the-Stars" i närheten av poolen..

JUST NU: upp till 125 US- dollar i fickpengar per person!

 Erbjudandet gäller för bokningar gjorda före 9/2.

Exklusiv gourmetmiddag för två inklusive vin! Värde upp till 160 US-dollar

Wine & Dine erbjudandet gäller för bokningar gjorda före 6/3.

7 nätter fr. 8.799 kr/person

Läs mer »

Ett hav av upplevelser med Harmony of the Seas!

När du väljer att kryssning med Harmony of the Seas behöver du några dagar till havs för att ha tid att upptäcka allt som fantastiska Harmony of the Seas erbjuder. Därför är just denna kryssning i Karibien ett perfekt alternativ då Karibiens pärlor varvas med tre sköna dagar till havs.

JUST NU: Wifi inkluderat!

7 nätter fr. 8.785 kr/person

Läs mer »

BIG CITY London

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut London, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

5 dagar fr. 5.895 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY Belfast

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Belfast, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

4 dagar fr. 6.945 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY Lissabon

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Lissabon, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

4 dagar fr. 5.495 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY New Orleans

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New Orleans, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

8 dagar fr. 10.295 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Fly & Cruise till Abu Dhabi, Dubai och Oman

Följ med MSC Splendida på kryssning som blir din nästa upptäcksresa! Upplev Abu Dhabi, Dubai och Oman under en resa fylld av modern lyx, spännande arkitektur och naturens egna underverk. Het öken, unik gästfrihet och inbjudande stränder - de Arabiska Emiraten uppfyller dina semesterdrömmar!

JUST NU: All Inclusive dryckespaket ingår! Värde upp till 1.680 kr/person

Boka din kryssning nu och få All Inclusive dryckespaket (värde upp till 1.680 kr/person) på köpet!

8 dagar fr. 9.990 kr/person

Läs mer »


Whiskyresa till Skotska högländerna

Antal dagar: 8  |  Avresa: 29/4 2018  |  Hemkomst: 6/5 2018   
 
Fullbokad!

Följ med på en häftig whiskyresa till skotska högländerna och Orkney! Vi besöker en mängd destillerier längs vägen och kröner resan med ett besök på Orkneys stolthet Highland Park. Whiskyprofilen Magnus Fagerström följer med på resan. 
 

8 dagar fr. 17.495 kr/person
(räntefritt 1.503 kr /månad*)

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG SUN Aruba

BIG SUN är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Aruba, ett av våra favoritresmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

11 dagar fr. 21.495 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Health & Wellness till Thailand

Läs mer om våra tre utvalda Health & Wellness till Thailand och välj din favorit! Här får du chansen att upplev en resa utöver det vanliga där allt och lite till ingår! 
 

Läs mer »

Karibienkryssningar från Havanna med MSC Cruises

Upplev allt det bästa som Kuba, Mexico & Karibien har att erbjuda under en och samma resa! Välj mellan två olika rutten som utgår från Havanna. Resan startar med några dagar i den färgstarka och vackra staden Havanna.

8 dagar fr. 4.689 kr/person

Läs mer »

Honeymoonpaket till Thailand

Läs mer om våra tre utvalda Honyemoonpaket till Thailand och välj er favorit! Här får ni chansen att upplev den perfekta bröllopsresan! Ni flyger Premium Economy och före avresa från Arlanda väntar ett besök i loungen. 

Läs mer »

Kryssa i Indiska Oceanen med BIG Travel och Costa Cruises

Följ med på kryssning tillsammans BIG Travels svenska reseledare. Vi kryssar med Costa Victoria som kommer att ta dig till många härliga ställen som Mauritius, Seychellerna, Madagaskar och Réunion.
 
Mauritius bjuder på härliga stränder, fin natur och restauranger med mat i världsklass. På Seychellerna spenderar vi två nätter på huvudön Mahé med möjlighet att göra utflykter till grannöarna Praslin och La Digue. Madagaskar - världens fjärde största ö - ovanlig och fascinerande tack vare sina oförstörda stränder, varierande landskap och förekomsten av lemurer och andra unika djurarter. De flesta av växterna och djuren här finns varken på det afrikanska fastlandet eller någon annanstans i världen. Du kommer garanterat att få en upplevelserik kryssning!
 

Svensk reseledare följer med!

19 dagar fr. 29.995 kr/person
(räntefritt 2.545 kr /månad*)

Läs mer »

Karibienkryssning med världens STÖRSTA fartyg!

Symphony of the Seas - Nytt fartyg 2018!

När Symphony of the Seas® under våren 2018 lanseras är hon det störst kryssningsfartyget i sin klass och i världen! Symphony of the Seas erbjuder en imponerande mix av Royal Caribbeans många och populära attraktioner med tillägg av revolutionerande nyheter.

När du väljer en kryssning med världens STÖRSTA fartyg behöver du några dagar till havs för att ha tid att upptäcka allt som fantastiska Symphony of the Seas erbjuder. Därför är just denna kryssning i östra Karibien ett perfekt alternativ då Karibiens pärlor varvas med tre sköna dagar till havs.

7 nätter fr. 8.090 kr/person
Just nu! Upp till 30% rabatt
Spara 2.685 kr!

(ord. pris 10.775 kr)

Läs mer »

Kryssa i Medelhavet med världens STÖRSTA kryssningsfartyg

Symphony of the Seas - Nytt fartyg 2018!

När Symphony of the Seas® under våren 2018 lanseras i Medelhavet är hon det största kryssningsfartyget i sin klass och i världen! Symphony of the Seas erbjuder en imponerande mix av Royal Caribbeans många och populära attraktioner med tillägg av revolutionerande nyheter. Förutom de fantastiska destinationer du besöker, får du upplevelser ombord som aldrig tidigare har skådats på ett kryssningsfartyg. Royal Caribbean är experter på underhållning och älskar att imponera och ombord utlovas spektakulära överraskningar! Missa inte chansen - säkra din plats redan idag!

7 nätter fr. 4.995 kr/person
(räntefritt 462 kr/måndad*)

Läs mer »

Unik matresa till London

London har maten och vi erbjuder dig hjälpen att hitta den!

London – ett matparadis! Njae, tänker du direkt, inte är väl engelsmännen kända för sin mat? Historiskt sett har engelsmännen inte varit kända gastronomer, men det har förändrats väldigt mycket. London har idag ett fantastiskt utbud av både traditionella och trendiga restauranger. Dessutom finns här flera spännande matmarknader där du kan smaka på både lokal engelsk mat och mycket spännande från andra länder.
 
Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG SUN Mallorca

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Mallorca, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

8 dagar fr. 5.495 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY New York

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New York, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

8 dagar fr. 12.759 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY Chicago

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har nu valt ut Chicago, ett av våra populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

6 dagar fr. 12.795 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY Dubai

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut populära Dubai och erbjuder nu tre unika BIG CITY paket - välj din favorit!

6 dagar fr. 8.950 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Din resa - Vårt jobb!

 

Acceptera cookies
För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies.
Läs mer om cookies