Reseerbjudande, flyg, hotell och kampanjer hos BIG Travel - BIG Travel

Aktuella erbjudande, tävlingar och kampanjer

Här hittar du aktuella reseerbjudande, tävlingar och kampanjer från BIG Travel och Sveriges ledande researrangörer.
Här hittar du alla våra aktuella erbjudande till världens alla hörn.

Vill du ha hjälp med din bokning? Ring våra resekonsulter på 0771-10 20 20.

 

Medelhavskryssningar - Premium All Inclusive

Från den 3 april 2017 och framåt får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

JUST NU: Dessutom upp till 1.900 kr i rabatt/hytt!

Alla som bokar före 31/10 spara upp till 1.900 kr per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

NHL Hockey i Nashville med svensk reseledare!

Datum: 31/1 - 4/2 2018
 
Gör som Kalle Moraeus, följ med BIG Travel till Nashville och se Nashville Predators live i countrymetropolen Nashville!
 
Nashville är inte enbart världens countrymetropol utan även en sportstad på stor frammarsch. Predators hemmaarena är mäktiga Bridgestone Arena där det i våras var en sällan skådad fest och hype när Nashville slog ut lag efter lag och tog sig hela vägen till Stanley Cupfinalen. I finalen blev dock Pittsburgh för svåra men nu är det nya tag och pokalen jagas på nytt.

Läs mer »

Karibienkryssningar - Premium All Inclusive!

Från den 3 april 2017 och framåt får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

JUST NU: Dessutom upp till 1.900 kr i rabatt/hytt!

Boka före 31/10 och du kan spara upp till 1.900 kr per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

Honeymoonpaket - Aava Resort & Spa Khanom Beach

Den perfekta bröllopsresan för er som vill njuta i en avkopplande och lyxig miljö! Khanom är ett av södra Thailands mest orörda områden med fantastiska stränder och frodig regnskog. Koppla av i loungen på Arlanda och flyg i Premium Economy. Innan ni går ombord planet på Arlanda väntar ett besök i loungen. Här kan ni koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en drink innan det är dags att ge sig ut till gaten. 

Läs mer »

Superpriser till Singapore i Höst!

Känn storstadspulsen i Singapore! Upplev den modernaste stadsdelen Marina bay eller mer genuina områden som Chinatown. Passa även på att besöka världens högst belägna utomhuspool på Marina Bay Sand! I Singapore finns allt - du kommer inte bli besviken! Boka din resa innan 24/9 och res mellan 3/11-2017 - 30/6-2018. 

Läs mer »

VM-KVAL Holland - Sverige 10 Oktober

Se landskampen mellan Holland och Sverige på plats i Amsterdam. BIG Travel erbjuder nu ett komplett paket!

fr. 7.995 kr/person
Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Upplev ett av världens mest berömda vindistrikt på cykel!

Upplev Alba på cykel! Upplev vinkaféer, Le enoteche, vinbutikerna och delikatessbutikerna. Dofterna i staden varierar med årstiderna. Ibland doftar det choklad, på hösten vinmust eller tryffel. Häng med på en oförglömlig resa! 

Läs mer »

Kryssa runt Australien & Nya Zeeland med Princess Cruises

Antal dagar: 22  |  Avresa: 28/1  |  Hemkomst: 19/2 2018   

Upplev Singapore, Sydney och flera intressanta hamnar i Australien & Nya Zeeland! Efter 2 fartfyllda dagar i Singapore flyger du vidare till Sydney och efter 7 dagar i staden väntar en fullspäckad 13-dagars kryssning med helpension. 

Läs mer »

Smaka på Sydafrika

Antal dagar: 11  |  Avresa: 27/1 2018  |  Hemkomst: 7/2 2018   

Få städer kan mäta sig mot den rikedom Kapstaden har att erbjuda, med svindlande vyer från Taffelbergets sluttningar, mot två oceaner som möts vid den afrikanska kontinentens yttersta spets. Vi reser i Kapstadens omgivningar och upplever kulinariska smaker med vinets sötma som ständig kompanjon. 

Läs mer »

Exotiska södra Karibien

Antal dagar: 17  |  Avresa: 16/2 2018  |  Hemkomst: 5/3 2018

Fartyget Celebrity Eclipse kommer att ta er till många härliga ställen som Auruba, Curacao, Barbados, St Lucia, St Maarten m.fl. Ni kommer garanterat att få en upplevelserik kryssning!

All Inclusive dryckespaket ingår vid bokning av utsideshytt eller högre hyttkategori.

Läs mer »

Karibienkryssning med världens STÖRSTA fartyg!

Symphony of the Seas - Nytt fartyg 2018!

När Symphony of the Seas® under våren 2018 lanseras är hon det störst kryssningsfartyget i sin klass och i världen! Symphony of the Seas erbjuder en imponerande mix av Royal Caribbeans många och populära attraktioner med tillägg av revolutionerande nyheter.

När du väljer en kryssning med världens STÖRSTA fartyg behöver du några dagar till havs för att ha tid att upptäcka allt som fantastiska Symphony of the Seas erbjuder. Därför är just denna kryssning i östra Karibien ett perfekt alternativ då Karibiens pärlor varvas med tre sköna dagar till havs.

7 nätter fr. 8.090 kr/person
Just nu! Upp till 30% rabatt
Spara 2.685 kr!

(ord. pris 10.775 kr)

Läs mer »

Liverpool - Everton

Antal dagar: 4  |  Avresa: 8/12 2017  |  Hemkomst: 11/12 2017

Missa inte det spännande Merseysidederbyt mellan Liverpool och Everton på Anfield Road. Flyg från Stockholm till Manchester.

Läs mer »

Medelhavskryssning med världens STÖRSTA fartyg!

Symphony of the Seas - Nytt fartyg 2018!

När Symphony of the Seas® under våren 2018 lanseras i Medelhavet är hon det störst kryssningsfartyget i sin klass och i världen! Symphony of the Seas erbjuder en imponerande mix av Royal Caribbeans många och populära attraktioner med tillägg av revolutionerande nyheter.

7 nätter fr. 12.513 kr/person
Just nu! Upp till 30% rabatt
Spara 4.658 kr!

(ord. pris 17.171 kr)

Läs mer »

Unik matresa till London

London har maten och vi erbjuder dig hjälpen att hitta den!

London – ett matparadis! Njae, tänker du direkt, inte är väl engelsmännen kända för sin mat? Historiskt sett har engelsmännen inte varit kända gastronomer, men det har förändrats väldigt mycket. London har idag ett fantastiskt utbud av både traditionella och trendiga restauranger. Dessutom finns här flera spännande matmarknader där du kan smaka på både lokal engelsk mat och mycket spännande från andra länder.
 
Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Dansa loss på Kuba i höst!

Antal dagar: 12  |  Avresa: 28/10 2017  |  Hemkomst: 8/11 2017   

Nu har du möjligheten att förena ditt stora dansintresse med en underbar semester! Njut av dans, sol och strand samtidigt som du skaffar dig många nya vänner i en spännande och exotisk miljö. Det spelar ingen roll hur gammal man är, salsan är en dans som passar alla. 

Läs mer »

Kryssa i Karibien med världens STÖRSTA fartyg 2017!

När du väljer en kryssning med världens STÖRSTA fartyg behöver du några dagar till havs för att ha tid att upptäcka allt som fantastiska Harmony of the Seas erbjuder. Därför är just denna kryssning i västra Karibien ett perfekt alternativ då Karibiens pärlor varvas med tre sköna dagar till havs.

7 nätter fr. 6.365 kr/person

Läs mer »

BIG SUN Mallorca

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Mallorca, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

7 dagar fr. 5.495 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Karibienkryssningar med All Inclusive dryckespaket!

Resperiod: september 2017 - mars 2019. Antal dagar: 8.

Åk på kryssning mellan de vackraste öarna i Karibien med MSC Cruises. Här väntar ett semesterparadis med vita stränder, vajande palmer och magiska solnedgångar - så fantastiska att MSC Cruises numera kryssar här året runt!

JUST NU: All Inclusive dryckespaket ingår!

Boka din kryssning nu och få All Inclusive dryckespaket (värde 2.800 kr/person) med obegränsad dryck och take away-glass!

8 dagar fr. 5.790 kr/person

Läs mer »

Vietnam - Ny favorit!

VIETNAM har seglat upp som en ny favorit för många Thailandsresenärer som söker nya stränder. Hos Lotus Travel har Vietnam länge varit en favorit och det har arrangerats resor hit ända sedan 1994. Vietnam har en mycket intressant historia, fina stränder, vacker natur, bra shopping och väldigt god mat

13 dagar fr. 15.950 kr/person

Läs mer »

Medelhavskryssningar med MSC Cruises

En kryssning i Medelhavet är den perfekta semestern som har något för alla - fantastisk mat, spännande aktiviteter och underhållning varvas med sol och bad och en ny stad att upptäcka varje dag under semestern.

8 dagar fr. 5.799 kr/person

Läs mer »

BIG CITY NEW YORK

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New York, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

7 dagar fr. 12.759 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Kryssa från Los Angeles till Florida genom Panamakanalen

Antal dagar: 19  |  Avresa: 8/11 2017  |  Hemkomst: 27/11 2017

Kryssa med BIG Travel och Island Princess från Los Angeles till Fort Lauderdale. Resan börjar med 3 dagar i Los Angeles där det ingår en halvdagsrundtur av staden. En av resans stora höjdpunkter är när vi slussas genom Panamakanalen. Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia.

Läs mer »

BIG CITY CHICAGO

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har nu valt ut Chicago, ett av våra populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

5 dagar fr. 12.795 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Klassiska resor söderut: Kirkenes - Bergen

Sex dagar som varar för evigt

Res från den arktiska vildmarken till de södra fjordarna på en sexdagars tur med Hurtigruten.
Norges kust är med sina fantastiska landskap ett av de mest spännande och varierade äventyrsresmålen i världen. En resa med Hurtigruten låter dig utforska denna otroliga kusts alla sevärdheter, och föra dig närmare människorna som bor här.

Pris fr. 6.899 kr/person

Läs mer »

BIG CITY DUBAI

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut populära Dubai och erbjuder nu tre unika BIG CITY paket - välj din favorit!

6 dagar fr. 8.950 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Gastronomisk flodkryssning

Antal dagar: 4  |  Avresa: 25 oktober 2017  |  Hemkomst: 28 oktober 2017

Följ med på en kryssning med god mat och vin! Under fyra dagar kryssar vi från Basel till Strasbourg. På vår bekväma specialchartrade flodkryssare MS Lafayette välkomnas vi av Sjömagasinets välkända krögare Ulf Wagner och köksmästaren Gustav Trägårdh som blir våra värdar under resan. Det blir också stadsrundturer i Basel och Strasbourg och utflykter utmed floden. Vi besöker två vingårdar, båda omsorgsfullt utvalda av Ulf Wagner, och provar Alsaceviner. Under kryssningen bjuds vi på tre fina middagar, en per kväll ombord, tillagade av respektive Ulf Wagner, Gustav Trägårdh och av det franska rederiets egna kockar.

Läs mer »

Lyxkryssa från Hongkong längs Vietnams storslagna kust

Antal dagar: 9    Avresa: 19/10 2017    Hemkomst: 28/10 2017

Följ med på en kryssning ombord L’Austral i Sydostasien - en oförglömlig upplevelse! Fartyget är ett litet och luxuöst skepp som ger känslan av en privat mega-yacht, med en intim och familjär atmosfär. Här är servicen i världsklass. Kvaliteten på gastronomin, liksom övrigt utbud, är fenomenal! Du kastar loss i Hongkong, med sitt myller av aktivitet och fortsätter till det pulserande Hanoi. Upplev saltstänk på däck i ljummen havsbris när du fortsätter längs Vietnams storslagna kuststräcka med flera stopp. Resan avslutas i Ho Chi Minh City, landets största stad som har gjort kännbara avtryck i vår närhistoria. 

9 nätter fr. 69.550 kr/person

Läs mer »

Din resa - Vårt jobb!

 

Acceptera cookies
För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies.
Läs mer om cookies