Reseerbjudande, flyg, hotell och kampanjer hos BIG Travel - BIG Travel

Aktuella erbjudande, tävlingar och kampanjer

Här hittar du aktuella reseerbjudande, tävlingar och kampanjer från BIG Travel och Sveriges ledande researrangörer.
Här hittar du alla våra aktuella erbjudande till världens alla hörn.

Vill du ha hjälp med din bokning? Ring våra resekonsulter på 0771-10 20 20.

 

Kryssa runt Australien & Nya Zeeland med Princess Cruises

Antal dagar: 22    Avresa: 28/1 Hemkomst: 19/2 2018   

Upplev Singapore, Sydney och flera intressanta hamnar i Australien & Nya Zeeland! Efter 2 fartfyllda dagar i Singapore flyger du vidare till Sydney och efter 7 dagar i staden väntar en fullspäckad 13-dagars kryssning med helpension. 

Läs mer »

Kryssa i Karibien med världens STÖRSTA fartyg!

När du väljer en kryssning med världens STÖRSTA fartyg behöver du några dagar till havs för att ha tid att upptäcka allt som fantastiska Harmony of the Seas erbjuder. Därför är just denna kryssning i västra Karibien ett perfekt alternativ då Karibiens pärlor varvas med tre sköna dagar till havs.

7 nätter fr. 6.365 kr/person

Läs mer »

BIG SUN Mallorca

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Mallorca, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

7 dagar fr. 5.495 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Unik matresa till London

London har maten och vi erbjuder dig hjälpen att hitta den!
 
London – ett matparadis! Njae, tänker du direkt, inte är väl engelsmännen kända för sin mat? Historiskt sett har engelsmännen inte varit kända gastronomer, men det har förändrats väldigt mycket. London har idag ett fantastiskt utbud av både traditionella och trendiga restauranger. Dessutom finns här flera spännande matmarknader där du kan smaka på både lokal engelsk mat och mycket spännande från andra länder.
 
Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Lyxkryssa från Hongkong längs Vietnams storslagna kust

Antal dagar: 9    Avresa: 19/10 2017    Hemkomst: 28/10 2017

Följ med på en kryssning ombord L’Austral i Sydostasien - en oförglömlig upplevelse! Fartyget är ett litet och luxuöst skepp som ger känslan av en privat mega-yacht, med en intim och familjär atmosfär. Här är servicen i världsklass. Kvaliteten på gastronomin, liksom övrigt utbud, är fenomenal! Du kastar loss i Hongkong, med sitt myller av aktivitet och fortsätter till det pulserande Hanoi. Upplev saltstänk på däck i ljummen havsbris när du fortsätter längs Vietnams storslagna kuststräcka med flera stopp. Resan avslutas i Ho Chi Minh City, landets största stad som har gjort kännbara avtryck i vår närhistoria. 

9 nätter fr. 69.550 kr/person

Läs mer »

Chokladresa till Bryssel

Upplev fantastisk mat och choklad i Europas chokladhuvudstad Nr 1.

Följ med BIG Travel till chokladens förlovade land, Belgien. Det blir en långhelg fylld av mat- och dryckesupplevelser med fokus på choklad. Vi besöker flera av de bästa chokladbutikerna i Bryssel och vi får också göra egna praliner. Dessutom ingår det en heldagsutflykt till den vackra staden Brygge och deras chokladmuseum. Givetvis ingår det härliga luncher och middagar också.

Välkommen till Belgien!

4 dagar fr. 9.895 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Lantliga England i höst!

Antal dagar: 9    Avresa: 16/9 2017    Hemkomst: 25/9 2017

Vad sägs som en heldag i York? Kvällstur i Lancashire, pubbesök, Ripley Castle eller ett besök i nationalparken Lake District? Möjligheterna är många. I det mjukt kuperade landskapet ligger typiska byar utspridda. Livsrytmen är lugn och fridfull. 

Läs mer »

Medelhavskryssningar inklusive dryckespaket

En kryssning i Medelhavet är den perfekta semestern som har något för alla - fantastisk mat, spännande aktiviteter och underhållning varvas med sol och bad och en ny stad att upptäcka varje dag under semestern.

JUST NU: Dryckespaket ingår - värde upp till 1.680 kr/person

Insideshytt
8 dagar fr. 7.928 kr/person

(räntefritt 706 kr*/månad)

Läs mer »

Karibienkryssningar med All Inclusive dryckespaket!

Resperiod: januari - december 2017. Antal dagar: 8.

Åk på kryssning mellan de vackraste öarna i Karibien med MSC Cruises. Här väntar ett semesterparadis med vita stränder, vajande palmer och magiska solnedgångar - så fantastiska att MSC Cruises numera kryssar här året runt!

JUST NU: All Inclusive dryckespaket ingår!

Boka din kryssning nu och få All Inclusive dryckespaket (värde 2.800 kr/person) med obegränsad dryck och take away-glass!

8 dagar fr. 5.790 kr/person

Läs mer »

Upplev Pitlochry - En av Skottlands mysigaste byar!

Här har man allt man kan begära av ett semestermål; romantik och dimhöljda berg, vänliga och tillmötesgående människor, fascinerande kultur, historia och en otrolig natur!

Vi bor i Pitlochry känt för sin blomsterprakt och en perfekt utgångspunkt för våra utflykter i vacker natur till slott och destilleri.

5 dagar fr. 7.995 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

VM-KVAL Holland - Sverige 10 Oktober

Se landskampen mellan Holland och Sverige på plats i Amsterdam. BIG Travel erbjuder nu ett komplett paket!

fr. 7.995 kr/person
Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Smaka på Sydafrika

Antal dagar: 11    Avresa: 27/1 Hemkomst: 7/2 2018   

Få städer kan mäta sig mot den rikedom Kapstaden har att erbjuda, med svindlande vyer från Taffelbergets sluttningar, mot två oceaner som möts vid den afrikanska kontinentens yttersta spets. Vi reser i Kapstadens omgivningar och upplever kulinariska smaker med vinets sötma som ständig kompanjon. 

Läs mer »

Vietnam - Ny favorit!

VIETNAM har seglat upp som en ny favorit för många Thailandsresenärer som söker nya stränder. Hos Lotus Travel har Vietnam länge varit en favorit och det har arrangerats resor hit ända sedan 1994. Vietnam har en mycket intressant historia, fina stränder, vacker natur, bra shopping och väldigt god mat

13 dagar fr. 15.950 kr/person

Läs mer »

Flärdfull och aktivitetsfylld kryssning längs floden i Bordeaux

Antal dagar: 7    Avresa: 5/10-17 Hemkomst: 12/10-17   

Följ med SvD Accent på en oförglömlig resa! Vi bjuder in till en fransk flodkryssning där lyxen genomsyrar detaljer, dofter och smaker! Valet är fritt mellan en stillsam och aktiv vecka med många möjligheter att vässa vinkunskaperna.

Läs mer »

Dansa loss på Kuba i höst!

Antal dagar: 12    Avresa: 28/10 2017 Hemkomst: 8/11 2017   

Nu har du möjligheten att förena ditt stora dansintresse med en underbar semester! Njut av dans, sol och strand samtidigt som du skaffar dig många nya vänner i en spännande och exotisk miljö. Det spelar ingen roll hur gammal man är, salsan är en dans som passar alla. 

Läs mer »

BIG CITY NEW YORK

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New York, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

7 dagar fr. 12.759 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Kryssa från Los Angeles till Florida genom Panamakanalen

Antal dagar: 19    Avresa: 8/11 2017    Hemkomst: 27/11 2017

Kryssa med BIG Travel och Island Princess från Los Angeles till Fort Lauderdale. Resan börjar med 3 dagar i Los Angeles där det ingår en halvdagsrundtur av staden. En av resans stora höjdpunkter är när vi slussas genom Panamakanalen. Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia.

Läs mer »

Medelhavskryssningar inklusive förmånliga bonuspaket!

Från den 3 april 2017 och framåt får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

Läs mer »

Karibienkryssningar - Premium All Inclusive!

Från den 3 april 2017 och framåt får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

JUST NU: Dessutom upp till 1.950 kr i rabatt/hytt!

Boka senast den 30 april spara upp till 1.950 kr per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

Gastronomisk flodkryssning

Antal dagar: 4    Avresa: 25 oktober 2017    Hemkomst: 28 oktober 2017

Följ med på en kryssning med god mat och vin! Under fyra dagar kryssar vi från Basel till Strasbourg. På vår bekväma specialchartrade flodkryssare MS Lafayette välkomnas vi av Sjömagasinets välkända krögare Ulf Wagner och köksmästaren Gustav Trägårdh som blir våra värdar under resan. Det blir också stadsrundturer i Basel och Strasbourg och utflykter utmed floden. Vi besöker två vingårdar, båda omsorgsfullt utvalda av Ulf Wagner, och provar Alsaceviner. Under kryssningen bjuds vi på tre fina middagar, en per kväll ombord, tillagade av respektive Ulf Wagner, Gustav Trägårdh och av det franska rederiets egna kockar.

Läs mer »

Klassiska resor söderut: Kirkenes - Bergen

Sex dagar som varar för evigt

Res från den arktiska vildmarken till de södra fjordarna på en sexdagars tur med Hurtigruten.
Norges kust är med sina fantastiska landskap ett av de mest spännande och varierade äventyrsresmålen i världen. En resa med Hurtigruten låter dig utforska denna otroliga kusts alla sevärdheter, och föra dig närmare människorna som bor här.

Pris fr. 6.899 kr/person

Läs mer »

Din resa - Vårt jobb!

 

Acceptera cookies
För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies.
Läs mer om cookies