Reseerbjudande, flyg, hotell och kampanjer hos BIG Travel - BIG Travel

Aktuella erbjudande, tävlingar och kampanjer

Här hittar du aktuella reseerbjudande, tävlingar och kampanjer från BIG Travel och Sveriges ledande researrangörer.
Här hittar du alla våra aktuella erbjudande till världens alla hörn.

Vill du ha hjälp med din bokning? Ring våra resekonsulter på 0771-10 20 20.

 

BIG Travel erbjuder rabatt med Apollo!

Knäpp av dig klockan och ställ mobilen på ljudlöst. Ta en paus från vardag och vinter. Sand, sol och hav väntar på dig!

JUST NU: Boka hos BIG Travel och få 1.000 kr rabatt/bokning med Apollo till utvalda destinationer! 

Läs mer »

Kryssa i Indiska Oceanen med BIG Travel och Costa Cruises

Följ med på kryssning tillsammans BIG Travels svenska reseledare. Vi kryssar med Costa Victoria som kommer att ta dig till många härliga ställen som Mauritius, Seychellerna, Madagaskar och Réunion.
 
Mauritius bjuder på härliga stränder, fin natur och restauranger med mat i världsklass. På Seychellerna spenderar vi två nätter på huvudön Mahé med möjlighet att göra utflykter till grannöarna Praslin och La Digue. Madagaskar - världens fjärde största ö - ovanlig och fascinerande tack vare sina oförstörda stränder, varierande landskap och förekomsten av lemurer och andra unika djurarter. De flesta av växterna och djuren här finns varken på det afrikanska fastlandet eller någon annanstans i världen. Du kommer garanterat att få en upplevelserik kryssning!
 

Svensk reseledare följer med!

19 dagar fr. 29.995 kr/person
(räntefritt 2.545 kr /månad*)

Läs mer »

Karibienkryssning med Costa Cruises

En kryssning i Karibien är en drömupplevelse för många och med Costa Cruises förmånliga priser kan drömresan bli din. Kryssningen utgår från Port Everglades i Florida och ditt första stopp blir på Bahamas och i staden Freeport som erbjuder en fridfull men ändå livlig miljö. Dagarna till havs njuter du bäst av vid poolen eller på däck med solen i ansiktet och fantastisk utsikt över havet. På Grand Cayman är det kanske dags för en dykupplevelse eller en snorkeltur i det kristallklara vattnet.

JUST NU får du 500 US-dollar per hytt att spendera ombord!

Boka hos BIG Travel senast 13/11 och få 500 US-dollar per hytt i rabattcheckar att spendera ombord.

10 nätter fr. 5.189 kr/person

Läs mer »

Health & Wellness till Thailand

Läs mer om våra tre utvalda Health & Wellness till Thailand och välj din favorit! Här får du chansen att upplev en resa utöver det vanliga där allt och lite till ingår! 
 

Läs mer »

Medelhavskryssning med Costa Cruises

Oavsett säsong så är en kryssning i västra Medelhavet med Costa Cruises ett perfekt alternativ! Upptäck fantastiska och spännande städerna längs kryssningsrutten som startar Barcelona. 

JUST NU får du 500 € per hytt att spendera ombord!

Boka hos BIG Travel senast 13/11 och få 500 € per hytt i rabattcheckar att spendera ombord.

7 nätter fr. 5.649 kr/person

Läs mer »

Costa Rica - en unik oas!

Upplev Karibiska havet, Stilla havet och allt däremellan med djur och natur. Under första veckan ingår en 6 dagars rundresa med buss där ni besöker Torteugeros floder och djungel vid Karibiska havet, Arenalvulkanen med vattenfall och varma källor samt regnskogen i Monteverde. Rundresan leds av Alexander som är Resehopens svensktalande costaricanske lokala naturguide. Efter en fullspäckad vecka är det så dags för en veckas avkoppling på fyrstjärniga Flamingo Beach Hotel.

Svensktalande lokal guide!

16 dagar fr. 29.995 kr/person
(räntefritt 2.545 kr*/månad)

Läs mer »

Förenade Arabemiraten med Costa Cruises

Lämna vinter snö och slask för en veckas värme på en kryssning i Förenade Arabemiraten med Costa Cruises. I januari, då vi behöver värmen som mest, är priserna svårslagna! Du börjar och avslutar din kryssning i Dubai med ett par nätter ombord på fartyget.

JUST NU: 500 € per hytt att spendera ombord!

Boka hos BIG Travel senast 13/11 och få 500 € per hytt i rabattcheckar att spendera ombord.

7 nätter fr. 5.199 kr/person

Läs mer »

Honeymoonpaket till Thailand

Läs mer om våra tre utvalda Honyemoonpaket till Thailand och välj er favorit! Här får ni chansen att upplev den perfekta bröllopsresan! Ni flyger Premium Economy och före avresa från Arlanda väntar ett besök i loungen. 

Läs mer »

Upplev ett av världens mest berömda vindistrikt på cykel!

Upplev Alba på cykel! Upplev vinkaféer, Le enoteche, vinbutikerna och delikatessbutikerna. Dofterna i staden varierar med årstiderna. Ibland doftar det choklad, på hösten vinmust eller tryffel. Häng med på en oförglömlig resa! 

Läs mer »

Liverpool - Everton

Antal dagar: 4  |  Avresa: 8/12 2017  |  Hemkomst: 11/12 2017

Missa inte det spännande Merseysidederbyt mellan Liverpool och Everton på Anfield Road. Flyg från Stockholm till Manchester.

Läs mer »

Fly & Cruise till Abu Dhabi, Dubai och Oman

Följ med MSC Splendida på kryssning som blir din nästa upptäcksresa! Upplev Abu Dhabi, Dubai och Oman under en resa fylld av modern lyx, spännande arkitektur och naturens egna underverk. Het öken, unik gästfrihet och inbjudande stränder - de Arabiska Emiraten uppfyller dina semesterdrömmar!

JUST NU: All Inclusive dryckespaket ingår! Värde upp till 1.680 kr/person

Boka din kryssning nu och få All Inclusive dryckespaket (värde upp till 1.680 kr/person) på köpet!

8 dagar fr. 9.990 kr/person

Läs mer »

Medelhavskryssningar med MSC Cruises

En kryssning i Medelhavet är den perfekta semestern som har något för alla - fantastisk mat, spännande aktiviteter och underhållning varvas med sol och bad och en ny stad att upptäcka varje dag under semestern. Kryssa med MSC Cruises nyaste fartyg - sommaren 2018!

8 dagar fr. 5.999 kr/person

Läs mer »

Karibienkryssningar från Havanna med MSC Cruises

Upplev allt det bästa som Kuba, Mexico & Karibien har att erbjuda under en och samma resa! Välj mellan två olika rutten som utgår från Havanna. Resan startar med några dagar i den färgstarka och vackra staden Havanna.

8 dagar fr. 4.689 kr/person

Läs mer »

Karibienkryssning med MSC Seaside - Nytt fartyg 2017!

MSC Seasides innovativa design skiljer sig från tidigare fartyg! Fartyget stoltserar med bland annat ett nytt promenaddäck för ännu närmare kontakt med havet, panoramahissar med havsutsikt, hytter med terrassbalkonger och nya poolområden. MSC Seaside har även fått ett unikt, interaktivt vattenland med fem vattenrutschkanor som sträcker sig över flera våningar, attraktioner och vattenlek för de yngsta.

JUST NU: All Inclusive dryckespaket ingår! Värde 2.800 kr/person

Boka din kryssning nu och få All Inclusive dryckespaket (värde 2.800 kr/person) med obegränsad dryck och take away-glass!

8 dagar fr. 7.909 kr/person

Läs mer »

Kryssa runt Australien & Nya Zeeland med Princess Cruises

Antal dagar: 22  |  Avresa: 28/1  |  Hemkomst: 19/2 2018   

Upplev Singapore, Sydney och flera intressanta hamnar i Australien & Nya Zeeland! Efter 2 fartfyllda dagar i Singapore flyger du vidare till Sydney och efter 7 dagar i staden väntar en fullspäckad 13-dagars kryssning med helpension. 

Läs mer »

Medelhavskryssningar - Premium All Inclusive

Från den 3 april 2017 och framåt får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

JUST NU: Dessutom upp till 1.900 kr i rabatt/hytt!

Alla som bokar före 31/10 spara upp till 1.900 kr per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

Karibienkryssningar - Premium All Inclusive!

Från den 3 april 2017 och framåt får du alltid Premium All Inclusive inkluderat i priset - gäller för alla i hytten! Norwegian Cruise Lines nya koncept gör det enklare och bekvämare för dig som kund då allt är inkluderat i priset.

Norwegian Cruise Line utmärker sig genom sin slogan; "Feel Free", som innebär valfrihet och flexibilitet. Det finns inga fasta tider eller klädkoder - du är fri att välja när och var du vill äta och klär dig enligt ditt humör. Norwegian Cruise Lines kryssningar passar alla som längtar efter en semester fylld av valfrihet och möjligheter.

JUST NU: Dessutom upp till 1.900 kr i rabatt/hytt!

Boka före 31/10 och du kan spara upp till 1.900 kr per hytt - så passa på att boka redan idag! Utforska nya resmål samtidigt som du blir ordentligt bortskämd och ompysslad. Njut av härliga upplevelser, utsökt mat och dryck och kom hem utvilad med massor av soliga och härliga semesterminnen!

Läs mer »

Exotiska södra Karibien

Antal dagar: 17  |  Avresa: 16/2 2018  |  Hemkomst: 5/3 2018

Fartyget Celebrity Eclipse kommer att ta er till många härliga ställen som Auruba, Curacao, Barbados, St Lucia, St Maarten m.fl. Ni kommer garanterat att få en upplevelserik kryssning!

All Inclusive dryckespaket ingår vid bokning av utsideshytt eller högre hyttkategori.

Läs mer »

Karibienkryssning med världens STÖRSTA fartyg!

Symphony of the Seas - Nytt fartyg 2018!

När Symphony of the Seas® under våren 2018 lanseras är hon det störst kryssningsfartyget i sin klass och i världen! Symphony of the Seas erbjuder en imponerande mix av Royal Caribbeans många och populära attraktioner med tillägg av revolutionerande nyheter.

När du väljer en kryssning med världens STÖRSTA fartyg behöver du några dagar till havs för att ha tid att upptäcka allt som fantastiska Symphony of the Seas erbjuder. Därför är just denna kryssning i östra Karibien ett perfekt alternativ då Karibiens pärlor varvas med tre sköna dagar till havs.

7 nätter fr. 8.090 kr/person
Just nu! Upp till 30% rabatt
Spara 2.685 kr!

(ord. pris 10.775 kr)

Läs mer »

Medelhavskryssning med världens STÖRSTA fartyg!

Symphony of the Seas - Nytt fartyg 2018!

När Symphony of the Seas® under våren 2018 lanseras i Medelhavet är hon det störst kryssningsfartyget i sin klass och i världen! Symphony of the Seas erbjuder en imponerande mix av Royal Caribbeans många och populära attraktioner med tillägg av revolutionerande nyheter.

7 nätter fr. 12.513 kr/person
Just nu! Upp till 30% rabatt
Spara 4.658 kr!

(ord. pris 17.171 kr)

Läs mer »

Unik matresa till London

London har maten och vi erbjuder dig hjälpen att hitta den!

London – ett matparadis! Njae, tänker du direkt, inte är väl engelsmännen kända för sin mat? Historiskt sett har engelsmännen inte varit kända gastronomer, men det har förändrats väldigt mycket. London har idag ett fantastiskt utbud av både traditionella och trendiga restauranger. Dessutom finns här flera spännande matmarknader där du kan smaka på både lokal engelsk mat och mycket spännande från andra länder.
 
Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Dansa loss på Kuba i höst!

Antal dagar: 12  |  Avresa: 28/10 2017  |  Hemkomst: 8/11 2017   

Nu har du möjligheten att förena ditt stora dansintresse med en underbar semester! Njut av dans, sol och strand samtidigt som du skaffar dig många nya vänner i en spännande och exotisk miljö. Det spelar ingen roll hur gammal man är, salsan är en dans som passar alla. 

Läs mer »

BIG SUN Mallorca

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut Mallorca, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG SUN paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

7 dagar fr. 5.495 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY NEW YORK

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut New York, ett av våra mest populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

7 dagar fr. 12.759 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Kryssa från Los Angeles till Florida genom Panamakanalen

Antal dagar: 19  |  Avresa: 8/11 2017  |  Hemkomst: 27/11 2017

Kryssa med BIG Travel och Island Princess från Los Angeles till Fort Lauderdale. Resan börjar med 3 dagar i Los Angeles där det ingår en halvdagsrundtur av staden. En av resans stora höjdpunkter är när vi slussas genom Panamakanalen. Längs resan gör vi flera spännande stopp i Mexico, Nicaragua, Costa Rica och Colombia.

Läs mer »

BIG CITY CHICAGO

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har nu valt ut Chicago, ett av våra populära resmål och erbjuder dig nu tre unika BIG CITY paket. Allt du behöver göra är att välja det paket som passar dig bäst!

5 dagar fr. 12.795 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

BIG CITY DUBAI

BIG CITY är handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vi har valt ut populära Dubai och erbjuder nu tre unika BIG CITY paket - välj din favorit!

6 dagar fr. 8.950 kr/person

Endast hos BIG Travel!

Läs mer »

Din resa - Vårt jobb!

 

Acceptera cookies
För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies.
Läs mer om cookies