• Flyg
  • Flyg + Hotell
  • Hotell
  • Hyrbil

Flyg till England

London är både trendig och konventionell. På senare år har staden börjat blomstra och hippa butiker och nattklubbar trängs med charmig engelsk tradition. Den engelske gentlemannen har bytt kostym, men är innerst inne den samme.

Ingenstans i världen är shoppingen och kulturutbudet så rikt och så levande som i London. Här finns historia, fotboll, nattliv, tradition, modernitet, och inte minst finns här imponerande arkitektur. Över 200 museer och gallerier samt världens mest kända shoppingstråk, gör London till en storstad med den puls och rytm som har förmågan att locka människor i alla åldrar och i alla kulturer.

Boka din flygresa till England enkelt på bigtravel.se. Spara pengar genom att boka flyg och hotell samtidigt! Tänk på att det oftast blir billigare att förboka transfers, teaterbiljetter och evenemang i förväg. Det är också bättre för dig som resenär att få en överblick över dina resekostnader. Förbokar man entré till de stora attraktionerna går man oftast före i kön. Det kan vara värt mycket!

Glöm inte att teckna en reseförsäkring - den är guld värd om olyckan skulle vara framme! Din resa är vårt jobb!

Förslag på resor

Väder - London

London, Storbritannien

Växlande molnighet

Partly cloudy. Cool.

7 °C

45 °F

Fuktighet 84%
Vind 7Kph

tors

Breaks of sun late. Cool.

8 °C

46 °F

fre

Early fog followed by sunny skies. Cool.

8 °C

46 °F

lör

Afternoon clouds. Cool.

8 °C

46 °F

sön

Light showers. Afternoon clouds. Cool.

11 °C

52 °F

mån

Rain. Morning clouds. Cool.

12 °C

54 °F

tis

Light showers. Morning clouds. Cool.

12 °C

54 °F