Flyg till Madrid - Billiga flygresor hos BIG Travel - BIG Travel
  • Flyg
  • Flyg + Hotell
  • Hotell
  • Hyrbil

Flyg till Madrid

I Madrid rycks du med av tempot och av pulsen. Här erbjuds liv och rörelse, intensiva kvällar och heta nätter. En madrileño lever i nuet och njuter av det livet har att erbjuda!

Den gamla stadsdelen ligger i Madrids hjärta, med gamla hus och trånga, slingrande gränder. Här finns mängder av små butiker, som gjorda för fynd. På söndagarna förvandlas de smala gatorna till en gigantisk loppmarknad. Längre österut ligger det praktfulla torget Plaza de la Cibeles med Madrids kända fontän. Se den i kvällsljus och förundras! Ett annat romantiskt nöje är att strosa runt i den lummiga Retiroparken, med magnifika trädgårdar. Här finns fullt av mysiga uteserveringar och mitt i parken finns en vacker damm där du kan ta en romantisk roddbåtstur.

Boka din flygresa till Madrid enkelt på bigtravel.se. Spara pengar genom att boka flyg och hotell samtidigt! Tänk på att det oftast blir billigare att förboka transfers, teaterbiljetter och evenemang i förväg. Det är också bättre för dig som resenär att få en överblick över dina resekostnader. Förbokar man entré till de stora attraktionerna går man oftast före i kön. Det kan vara värt mycket!

Glöm inte att teckna en reseförsäkring - den är guld värd om olyckan skulle vara framme! Din resa är vårt jobb!

Förslag på resor till Madrid

Väder - Madrid

Madrid, Spain

Uppsprickande molntäcke

Morning clouds. Mild.

21 °C

70 °F

Fuktighet 27%
Vind 12Kph

lör

Morning clouds. Mild.

22 °C

72 °F

sön

High level clouds. Mild.

21 °C

70 °F

mån

High level clouds. Mild.

22 °C

72 °F

tis

Mostly sunny. Mild.

19 °C

66 °F

ons

Morning clouds. Mild.

18 °C

64 °F

tors

Sprinkles late. More clouds than sun. Mild.

17 °C

63 °F