• Flyg
  • Flyg + Hotell
  • Hotell
  • Hyrbil

Flyg till Orlando

Den som besöker Orlando för första gången kan inte undgå att bli förstummad. I Orlando finns Disney World, Epcot Center, Universal Studios, Wet n Wild, Aquatica och många fler nöjesparker. Vill man hänföras av rymdfarkoster så tar man sig ut till kusten och besöker Kennedy Space Center, kanske passa på att boka en lunch med en astronaut? Deras berättelser är något utöver det vanliga.

I Orlando kan du även ge dig ut på en färd i Everglades och uppleva det rika fågellivet samtidigt som du spanar efter alligatorer. Efter några heldagar i nöjesparkerna är det skönt att koppla av vid poolen, besöka något av de fina shoppingcentra som finns i staden eller bara njuta av solen och värmen på en utomhusrestaurang.  

Boka din flygresa till Orlando enkelt på bigtravel.se. Spara pengar genom att boka flyg och hotell samtidigt! Tänk på att det oftast blir billigare att förboka transfers, teaterbiljetter och evenemang i förväg. Det är också bättre för dig som resenär att få en överblick över dina resekostnader. Förbokar man entré till de stora attraktionerna går man oftast före i kön. Det kan vara värt mycket!

Glöm inte att teckna en reseförsäkring - den är guld värd om olyckan skulle vara framme! Din resa är vårt jobb!

Förslag på resor Orlando 

Väder - Orlando

Orlando, USA

Isolated tstorms late. Partly sunny. Hot.

Isolated tstorms late. Partly sunny. Hot.

34 °C

93 °F

Fuktighet 54%
Vind 13Kph

tors

Isolated tstorms late. Mostly sunny. Hot.

34 °C

93 °F

fre

Scattered clouds. Hot.

34 °C

93 °F

lör

Scattered clouds. Hot.

34 °C

93 °F

sön

Scattered clouds. Hot.

34 °C

93 °F

mån

Scattered clouds. Hot.

34 °C

93 °F

tis

Tstorms late. Scattered clouds. Hot.

34 °C

93 °F