Välkommen att kontakta oss!

Program, avreseort och destination kan givetvis skräddarsys efter dina önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert!

Telefon: 040-625 08 01

E-post: grupp.konferens@bigtravel.se

Öppettider: Mån - Fre: 9-16

Nöjda kunder

 

Sundsvall Logistikpark

"Jag måste säga att alla – både styrelse och medarbetare – är helt nöjda med resan till Helsingfors! Allt klaffade perfekt och reseledaren är också nöjd. Ni har gjort ett gott jobb. Tack för hjälpen!"

Ewa-Britt Norén, Sundsvall Logistikpark
 Tumba Gymnasium

"En stor eloge för allt arbete ni lagt ner på denna grymma resa. Vi är jättenöjda och tacksamma för allt. Och vår kontakt i Aten var så kvick o hjälpsam, jättebra jobbat! Ett stort tack för ett jättebra samarbete."

Suzana Jordanovic, Tumba Gymnasium i Botkyrka Kommun
 Fellingsbro folkhögskola

"Allt har varit jättebra. Alla studiebesök har varit perfekta. Det har fungerat helt enligt våra önskemål. Alla är mycket nöjda.
Tack för allt jobb ni har lagt ner på oss. Vi hörs igen nästa termin för nya resor."


Olle Carlquist, Fellingsbro folkhögskola
 Svenska Skidskytteförbundet

”Vi är mycket entusiastiska och nöjda över samarbetet med BIG Travel och kan äntligen erbjuda svenska skidskyttesupportrar möjligheten att på ett bekvämt sätt besöka världscuptävlingarna ute i Europa.
En extra eloge vill vi ge till våra kontaktpersoner för den unika service ni bjuder på. Personligt och proffsigt. Här är ingenting är omöjligt! Vi berättar för alla vi känner om hur bekvämt det är att anlita er."

 
Håkan Blidberg, Marknadschef, Svenska Skidskytteförbundet
 Tandläkarna Dellborg & Nordin

"Vi anlitade BIG Travel vid planering av vår studieresa till Zürich. Vi hade det verkligen fantastiskt. BIG Travel Grupp & Konferens har ett brett nätverk för företag och organisationer som vill knyta kontakter med europeiska kollegor genom studiebesök. Vid besöket beskrev tandläkaren de olika systemens för- och nackdelar och vad vi kan lära oss av varandra. Väldigt intressant! Hotellet var bra och hade en superfrukost. Allt gick som en dans."

Lisa Brun, Tandläkarna Dellborg & Nordin
 Qulturum, Region Jönköpings län

"Jag bokar flera konferenser årligen med BIG Travel Grupp & Konferens. Som affärskund har jag bara positivt att säga om vårt samarbete. Tack speciellt för all tid ni besparar mig. Ni är toppen att arbeta med!"

Mona Arenblom, Qulturum, Region Jönköpings län
 Jula

"Jag vill tacka för planeringen av vår personalresa till Berlin. Det var en fantastisk stad och alla är jättenöjda med arrangemanget! Mysig stad, god mat och bara skönt att vara där.
 
Jag kommer även att rekommendera er på BIG Travel Grupp & Konferens som hjälpt oss med idé, planering och genomförande på plats. Jag är otroligt nöjd med servicen!! Berlin är verkligen en stad som vi alla kommer att rekommendera våra bekanta att besöka. Tack ännu en gång!"
 
Malin Eriksson, Jula
 Svenska Kyrkan

"Tack för en lyckad resa. 20 nöjda körmedlemmar är nu på svensk mark!
 
Hotellet i Paris var helt enligt förväntningarna med hjälpsam personal. Läget visade sig vara perfekt för vad vi ville göra. Middagen var bra och restaurangen var jättemysig. Det var så skönt att ha detta förbokat och få in maten snabbt och smidigt.
 
Vi hade sanslöst tur med vädret och det blev även en fin konsert i Svenska Kyrkan. Vi återkommer inför nästa körresa, vart det nu blir! Tack för allt! "

 
Karin Nilsson, Nödinge Församling
 Specialpedagogiska skolmyndigheten

"Jag vill tacka för all hjälp jag fått av er under åren som ni varit Specialpedagogiska Skolmyndighetens affärsresebyrå! I vått som torrt, askmoln, snöstormar, översvämningar, nedfallna kablar, inställda tåg, omdirigerade flyg, uteblivna taxibilar, tidiga morgnar, sena kvällar, i norr som i söder, så har jag fått ert stöd för att lösa situationerna.
 
Det har varit en stor hjälp för mig så att jag har kunnat genomföra mitt uppdrag.


Catrin Tufvesson
Tekn. dr Samordnare tillgänglighet, SPSM
 Marieby Kyrkokör

"Tack till BIG Travel Grupp & Konferens. På Dublins flygplats möttes vi av en otroligt trevlig och kunnig guide. Han berättade om staden under hela resan in till hotellet.

Biljetterna till Riverdance blev personligt levererade till oss och därefter en väldigt bra guidning genom Dublin. Vi sjöng i solskenet utanför St Patrick’s Cathedral!

Lunchen var helt underbar. Alla blev mätta o nöjda. Middagen var också kanon, det gick fort och de var väl förberedda. Vi promenerade till Guinness Storehouse där vi sjöng en halvtimme i deras Gravity Bar. Som gage fick vi alla varsin Guinness! Sen var det fri tid resten av dagen och så småningom utgång på irländska pubar!

Resan hem gick alldeles utmärkt! Underbart med allt förbokat! Tack! Vi är jättenöjda!"


Malin Lundgren, Mariebys kyrkokör
Bollnäs Kommun

"Vi var 35 personer som lade vårt träningsläger i Faro Portugal. BIG Travel Grupp & Konferens hjälpte oss med en helhetslösning såsom flyg, privat transfer till hotellet, träningsanläggning och anpassad träningskost. Allt fungerade perfekt med all den logistik och praktiska detaljer som krävs under ett träningsläger. Vädret kunde dessutom inte bli bättre!"
 
Conny Eklund, Tränare friidrott, Idrottsgymnasiet Bollnäs