Ställ inte in mötet-
Vi hjälper er att ställa om!

Psst!
Prova vår expressbokning gratis, klicka här!

Upp till 2000
deltagare

Skräddarsydd efter
dina behov

Chattfunktion

Röstning

Grupprum

Grupp- & Konferensresor

Här på BIG Travel skräddarsys gruppresor och konferensresor över hela världen helt efter era önskemål. Förutom våra låga framförhandlade priser på flyg, hotell, transfer och konferenslokaler så känner vi till de mest spännande sevärdheterna, ordnar ert studiebesök och hittar till de bästa restaurangerna. Vet ni inte själva var nästa resa ska gå, så hjälper vi till att ta fram ett arrangemang utifrån er budget. Snabb återkoppling är en självklarhet!

Vi har ett brett nätverk och många års arbetslivserfarenhet från många europeiska städer. Vi är specialister på studie- och konferensresor till Barcelona, Amsterdam, Madrid, Berlin, Dublin, Lissabon & London. Låt er inspireras av några smakprov på teman som grupper under förra året studerat, vad vill er grupp studera och inspireras av?

Planerar ni studiebesök eller konferens utomlands?
Vi matchar ert företag med lokala myndigheter, företag, organisationer, skolor, etc. Allt i enlighet med era önskningar. För kommuner, landsting, tandläkarmottagningar, företag och organisationer som vill knyta kontakter med europeiska kollegor och omvärldsbevaka i några av Europas mest dynamiska och populära städer!

Kontakta oss

Telefon

040 - 62 50 801
Mån–Fre: 09-16

E-post

big.meetings@bigtravel.se

Förfrågan för Grupp och Konferensarrangemang