Gruppresor och Konferensresor

Välkommen att kontakta oss!

Telefon: 040-62 50 801

E-post: big.meetings@bigtravel.se

Öppettider: Mån – Fre: 9-16

GRUPP- & KONFERENSRESOR

Här på BIG Travel skräddarsys gruppresor och konferensresor över hela världen helt efter era önskemål. Förutom våra låga framförhandlade priser på flyg, hotell, transfer och konferenslokaler så känner vi till de de mest spännande sevärdheterna, ordnar ert studiebesök och hittar till de bästa restaurangerna. Vet ni inte själva var nästa resa ska gå, så hjälper vi till att ta fram ett arrangemang utifrån er budget. Snabb återkoppling är en självklarhet!

Vi har ett brett nätverk och många års arbetslivserfarenhet från många europeiska städer.
Vi är specialister på studie- och konferensresor till Barcelona, Amsterdam, Madrid, Berlin, Dublin, Lissabon & London. Låt er inspireras av några smakprov på teman som grupper under förra året studerat, vad vill er grupp studera och inspireras av?

Planerar ni studiebesök eller konferens utomlands?
Vi matchar ert företag med lokala myndigheter, företag, organisationer, skolor, etc. Allt i enlighet med era önskningar. För kommuner, landsting, tandläkarmottagningar, företag och organisationer som vill knyta kontakter med europeiska kollegor och omvärldsbevaka i några av Europas mest dynamiska och populära städer!

 

GIFT Card Premium

Köp vårt GIFT Card Premium och få 10% mervärde direkt.
Erbjudandet gäller fram till
2021-02-28