Kroatien

Ökad trivsel

Grupp & konferensresor är ett enkelt sätt att öka trivseln och effektiviteten på arbetsplatsen. Varför då envisas med gråväder, termoskaffe och torra frallor, när du kan konferera i soliga Kroatien! Med oss flyger du och dina kollegor direkt till Kroatien. Flygresan tar endast ca 2 timmar och att konferera på ett 4-stjärnigt hotell kostar inte mer än vilket svenskt hotellkomplex som helst. Sol, långa stränder, kristallklart vatten och inte minst gladare medarbetare får du på köpet.

Incentiveresor

Incentiveresor är en resa för dig som vill sporra ditt företag/avdelning när de uppnått sitt mål eller om säljare ska belönas med en vinstresa. Överraska med Kroatien!

Kick-off

Skippa den årliga femkampen och segla på Adriatiska havet, paddla kajak eller forsränn i floden Zrmanja istället. Äventyret ligger endast ca 2 timmar bort och är garanterat solsäkrare än vad som kan utlovas på hemmaplan.

Konferenshotellen i Kroatien håller hög internationell standard. Dess faciliteter tillåter en stor variation vad gäller storlek, sittningsalternativ, utrustningsnivå etc.

Kontakta oss

Telefon

040 - 62 50 801
Mån–Fre: 09-16

E-post

big.meetings@bigtravel.se

Förfrågan för Grupp och Konferensarrangemang