Rom – den eviga staden.

Så lyder det gamla ordstävet och visst känns det som att Rom alltid har funnits och som alltid kommer att finnas. Med sina nästan 3000 år på nacken är Rom staden som bjuder på så många minnen att det tar en evighet att upptäcka alla!

I Rom hittar du de mest fantastiska av antika och kulturella monument: Colosseum, Pantheon och Forum Romanum. Michelangelos världsberömda mästerverk, takmålningarna i Sixtinska kapellet i Vatikanstaten, är för många en dröm som måste ses och upplevas. Dessa bevaringar slår sina besökare med sådan häpnad att det är omöjligt att inte vilja återvända.

Dag 1:

07.15 – Avgång till Rom.
14.30 – Vid ankomst till Roms flygplats möter vi vår svensktalande guide.
14.45 – Privat transfer till Ripa Hotell ****, ett modernt hotell med mycket centralt läge i Roms äldsta och mest pittoreska stadsdel.
16.00 – Gemensam konferens och eftermiddagsfika på hotellet.
19.30 – Vi tar en kort promenad till Restaurang Corsetti som ligger i den gamla stadsdelen Trastevere. Här njuter vi av en härligmiddag med lokala råvaror i rustik miljö.

Dag 2:

07.30 – Stor frukostbuffé på Ripa Hotell.
08.00 – Direkt efter frukost åker vi till-sammans med vår lokala guide på utflykt till landsbygden, Vi tar en cykeltur eller slappnar av med ett yogapass.
13.00 – Efter rundturen har vi tid på egen hand för shopping och lunch i Rom.
20.00 – Vi möts upp på hotellet för gemensam middag på Ristaurante Checco er Carittiere. Här njuter vi av typiska deliktesser som hör till Italien.

Dag 3:

07.30 – Frukost
08.00 – Gemensam konferens med förmiddagsfika.
10.30 – Vår guide möter oss på hotellet för transfer till flygplatsen.
12.40 – Avgång till Sverige.

GIFT Card Premium

Köp vårt GIFT Card Premium och få 10% mervärde direkt.
Erbjudandet gäller fram till
2021-02-28