Gruppresor och Konferensresor

Bollnäs Kommun

Faro, Portugal

Vi var 35 personer som i våras lade vårt träningsläger i Faro Portugal. BIG Travel Grupp & Konferens hjälpte oss med en helhetslösning såsom flyg, privat transfer till hotellet, träningsanläggning och anpassad träningskost. Allt fungerade perfekt med all den logistik och praktiska detaljer som krävs under ett träningsläger. Vädret kunde dessutom inte bli bättre!

Stort tack från Conny Eklund
Tränare friidrott Idrottsgymnasiet Bollnäs

Svenska Skidskytteförbundet

 

Vi är mycket entusiastiska och nöjda över samarbetet med BIG Travel och ser fram mot att äntligen kunna erbjuda svenska skidskyttesupportrar möjligheten att på ett bekvämt sätt besöka Världscuptävlingarna ute i Europa”
En extra eloge vill vi ge till vår kontaktperson Elisabeth för den unika service du bjuder på. Personligt och proffsigt. Här är ingenting är omöjligt! Vi berättar för alla vi känner om hur bekvämt det är att anlita er

Håkan Blidberg, Marknadschef
Svenska Skidskytteförbundet

Tandläkarna Dellborg & Nordin

Zurich, Schweiz

Vi anlitade Linda vid planering av vår studieresa till Zurich. Vi hade det verkligen fantastiskt. BIG Travel Grupp & Konferens har ett brett nätverk för företag och organisationer som vill knyta kontakter med europeiska kollegor genom studiebesök. Vid besöket beskrev tandläkaren de olika systemens för- och nackdelar och vad vi kan lära oss av varandra. Väldigt intressant! Hotellet var bra och hade en superfrukost. Allt gick som en dans.

Lisa Brun,
Tandläkarna Dellborg & Nordin

Svenska Kyrkan

Dublin, Irland

Tack till Linda på BIG Travel Grupp & Konferens. Jag ler, jag är fortfarande trött efter förra helgen:) Om vi tar allt från början!
Väl framme på Dublins flygplats stod en otroligt trevlig, charmig och Dublin-kunnig Conor och tog emot oss med en skylt som det stod Mariebykören på. Han räknade in oss och visade oss vägen till bussen. Han berättade sen om Dublin under hela resan in till hotellet. Lördag morgon fick vi Riverdance biljetterna personligt levererade till hotellet av Conor och därefter fick vi en jättebra guidning genom Dublin! Vi sjöng i solskenet utanför St Patrick´s Cathedral och folk kom fram o tackade, nice! Lunchen var helt underbar, typiskt brittisk, med en rotsakssoppa, trekantiga mackor med bra pålägg, chips och strips.
Alla blev mätta o nöjda. Middagen på Luigi´s var också kanon, det gick fort, de var väl förberedda, och maten var god, Pavlovan var STOR Och sen….., Riverdance…. Helt fantastiskt!
Söndag tog vi en lång promenad till Guinness Storehouse där vi sjöng 30min i deras Gravity Bar. Som gage fick vi alla varsin Guinness! Sen var det fri tid resten av dagen. Och sen blev det utgång på irländska pubar!
Måndag kom bussen på utlovad tid, och resan hem gick alldeles utmärkt! Underbart med allt förbokat!!! Tack tack tack tack tack Linda vi är jättenöjda!

Malin Lundgren

Jula

Berlin, Tyskland

Jag vill tacka Linda för planeringen av vår personalresa till Berlin. Det var en fantastisk stad och alla är jätte nöjda med arrangemanget!! Mysig stad, god mat och bara skönt att vara där.
Jag kommer även att rekommendera er på BIG Travel Grupp & Konferens som hjälpt oss med ide’, planering och genomförande på plats. Jag är otroligt nöjd med servicen!! Berlin är verkligen en stad som vi alla kommer att rekommendera våra bekanta att besöka. Tack ännu en gång!

Malin Eriksson

Specialpedagogiska skolmyndigheten

 

Jag vill tacka för all hjälp jag fått av er under åren som ni varit Specialpedagogiska Skolmyndighetens affärsresebyrå! I vått som torrt, askmoln, snöstormar, översvämningar, nedfallna kablar, inställda tåg, omdirigerade flyg, uteblivna taxibilar, tidiga morgnar, sena kvällar, i norr som i söder, så har jag fått ert stöd för att lösa situationerna.
Det har varit en stor hjälp för mig så att jag har kunnat genomföra mitt uppdrag, men även att få komma hem till min familj efter utfört arbete!

Catrin Tufvesson
Tekn. dr Samordnare tillgänglighet

Svenska Kyrkan

Paris, Frankrike

Tack för en lyckad resa till Paris. 20 nöjda körmedlemmar är nu på svensk mark!
Buss anslutningen från Nödinge till Köpenhamns flygplats var utmärkt, hotellet i Paris var helt enligt förväntningarna med hjälpsam personal och läget visade sej vara perfekt för vad vi ville göra. Middagen var bra och restaurangen var jättemysig. Det var så skönt att ha detta förbokat och få in maten snabbt och smidigt.
Vi hade sanslöst tur med vädret och hann med hur mycket som helst och hade en fin konsert i Svenska Kyrkan. Vi återkommer inför nästa körresa, vart det nu blir! Ha en skön sommar och semester och tack för allt!

Karin Nilsson
Kyrkomusiker, Nödinge Församling

QULTURUM, Landstinget Jönköping

Konferenser, Sverige

Jag bokar flera konferenser årligen med BIG Travel Grupp & Konferens. Som affärskund har jag bara positivt att säga om vårt samarbete. Tack speciellt till Emma för all tid du sparar till mig. Du är toppen att arbeta med!

Mona Arenblom
QULTURUM, Landstinget Jönköping

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!