Skräddarsydda studieresor

Planerar ni studiebesök utomlands?

Vi matchar ert företag med lokala myndigheter, företag, organisationer, skolor, etc. Allt i enlighet med era önskningar. För kommuner, landsting, tandläkarmottagningar, företag och organisationer som vill knyta kontakter med europeiska kollegor och omvärldsbevaka i några av Europas mest dynamiska och populära städer.

BIG Travel Grupp & Konferens har ett brett nätverk och många års arbetslivserfarenhet från många europeiska städer. Vi är specialister på studie- och konferensresor till Barcelona,Amsterdam, Madrid, Berlin, Dublin, Lissabon &London. Låt er inspireras av några smakprov på teman som grupper under förra året studerat, vad vill er grupp studera och inspireras av.

Ledarskap

Ledarskap i kristider – hur leder och motiverar man personal i tider av kraftiga nedskärningar?
Möte med sjukhusdirektören på ett av Spaniens mest prestigefyllda sjukhus, som blivit prisbelönat för sin coachande, humanistiska ledarskapsstil.

Att leda generation Y
Besök hos Everis och HR-direktör Jordi Serrano, känd spansk HR-profil, som berättar om hur företaget lyckas attrahera, engagera och behålla unga talanger som IT-företagen slåss om.

Branschledande studiebesök
Här beskriver våra tandläkare de olika systemens för- och nackdelar och vad vi kan lära oss av varandra.

Integration & Mångfald
Utanförskap – hur arbetar man som stad mot den ökade segregrationen? Besök i den mångkulturella stadsdelen Zuid-Oost i Amsterdam. Omvandling av ett marginalt stadsdelsområde. Besök på 22@ i Barcelona, lyckat projekt där man blandar nyföretagare och högteknologiska företag i en mångkulturell stadsdel.

Kommunikation & Transport

El túnel de Sagrera – spännande besök under marken i den mycket omskrivna tunneln, ett jätteprojekt där snabbtåget mellan Barcelona och Paris snart ska köra.

Miljö & Hållbarhet

Kontakta oss

Telefon

040 - 62 50 801
Mån–Fre: 09-16

E-post

big.meetings@bigtravel.se

Förfrågan för Grupp och Konferensarrangemang