Kryssa i Mellanöstern

Sol, sand och imponerande byggnader - på en kryssning i Mellanöstern kan du räkna med en minnesrik semester full av starka kontraster och exotiska upplevelser! Upptäck forntida och moderna kulturer och några av världens mest imponerande arkitektoniska platser när du kryssar runt Persiska Viken. I Dubai finns Burg Khalifa - världens högsta byggnad och precis intill ligger Mall of the Emirates, ett av världens största shoppingcenter.
Regionen erbjuder slående kontraster, från grönskande dalar till vidsträckta öknar. Dubai har snabbt utvecklas till regionens nav för kryssningar i Persiska viken och många 7 nätters kryssningar utgår från Dubai med stopp i Oman och Bahrain med sin futuristiska skyline. Vi kan även rekommendera en dagstur till nöjesparken Ferrari World i Abu Dhabi eller ett besök på Shejk Zayed-moskén, världens största moské.

För personlig service - ring vårt kryssningscenter 0771 - 10 20 50 

BIG Travels utvalda kryssningar i Mellanöstern

Förenade Arabemiraten

Lämna vinter, snö och slask för en veckas värme på en kryssning i Förenade Arabemiraten med Costa Cruises. I januari, då vi behöver värmen som mest, är priserna svårslagna! Du börjar och avslutar din kryssning i Dubai med ett par nätter ombord på fartyget.

Flyg, hotell & kryssning

8 dagar fr. 13.289 kr/person
(räntefritt 1.153 kr /månad*)