BIG Value - BIG Travels unika paketresor


BIG Travel har tagit fram handplockade favoritresor för dig som vill ha unika upplevelser med rikt innehåll till fantastiska priser! Vårt nya koncept BIG Value ger dig våra handplockade favoritresor som bygger på vår gedigna kunskap och mångåriga erfarenhet.

BIG CLASSIC, BIG VALUE & BIG SUPER VALUE


Vi erbjuder tre unika paket till ett och samma resmål - du väljer helt enkelt din favorit! Våra prisvärda BIG Value-paket skapar ett extra mervärde när du reser och glöm inte - med BIG Travels Value-paket är du alltid i trygga händer. Skulle något inträffa under din resa så finns vi endast ett telefonsamtal bort. Den svenska paketreselagen är unik i det hänseendet - en paketresa ger en trygghet du helt enkelt inte får när du bygger din egen resa på olika prisjämförelsesidor på internet.

Unika paketresor - Endast hos BIG Travel!

BIG SUN Miami

Welcome to Miami - Bienvenidos a Miami! Miami är en av Floridas - och kanske världens - mest populära semesterorter. Miami erbjuder något för alla; fantastiska vidsträckta vita stränder, oändliga shoppingmöjligheter och trendigt nattliv på South Beach.

10 dagar fr. 14.595 kr/person
(räntefritt 1.262 kr/månad*)

 

BIG SUN Thailand

Thailand - Paradiset vi alla älskar! Vårt utvalda resmål Krabi är känt för sin fantastiskt vackra natur och lockar många turister till Ao Nang. Ao-Nang har en vacker kustremsa och här finns ett stort utbud av restauranger, kaféer och barer.

12 dagar fr. 15.695 kr/person
(räntefritt 1.353 kr /månad*)

 

BIG CITY Dublin

Dublin - ett intressant och högaktuellt resmål med en lättillgänglig stadskärna och ett rikt restaurang- och kulturliv. Dublin är staden där den lokala gästfriheten och vänligheten är lika fantastisk som landskapet. Här får du en autentisk upplevelse i ett spektakulärt och vackert landskap. Dublin har mycket att erbjuda!

4 dagar fr. 6.195 kr/person
(räntefritt 562 kr /månad*)

 

BIG SUN Kreta

Kreta - Greklands största och mest varierande ö. Kreta är ön för dig som uppskattar en omväxlande semester och har genom åren utvecklats till en av svenskarnas favoritöar. De härliga stränderna lockar med salta medelhavsbad och avkoppling men Kreta har mycket att erbjuda!  

8 dagar fr. 5.695 kr/person
(räntefritt 520 kr/månad*)

 

BIG CITY London

London är definitivt en av svenskarnas favoritstad - här finns något för alla! En weekend i London bjuder på fantastisk shopping, underhållande musikaler och ett varierat restaurangliv. Det finns så många olika delar av London som förtjänar uppmärksamhet.

5 dagar fr. 4.495 kr/person
(räntefritt 420 kr /månad*)

 

BIG SUN Mallorca

Mallorca bjuder på öde vikar, fantasifulla droppstensgrottor, sömniga småbyar och ett förtrollande landskap. Välbevarade kulturmiljöer väntar bortom varje krök i kombination med strandlivet och möjligheterna till fart och fest är det som gör ön så attraktiv. 

8 dagar fr. 5.395 kr/person
(räntefritt 495 kr /månad*)

 

BIG CITY New York

New York - Världsmetropolen som aldrig sover. Det blir inte mycket större än "The Big Apple". Här finns den bästa shoppingen, det största kulturutbudet och de bästa restaurangerna!

6 dagar fr. 12.895 kr/person
(räntefritt 1.120 kr /månad*)

 

BIG SUN Aruba

Aruba - ett av världens vackraste resmål! Aruba har ett fantastiskt klimat med en medeltemperatur på 28 grader. Aruba ligger utanför det normala orkanbältet med ett skyddat läge vilket gör att tropiska stormar är väldigt sällsynta. Här råder en ständig bris som gör att värmen är väldigt behaglig. 

9 dagar fr. 20.295 kr/person
(räntefritt 1.737 kr/månad*)

 

BIG CITY Dubai

Dubai - en resa till framtiden! Solsäkra Dubai är varmt och behagligt med en medeltemperatur på 32 grader året om. Den kosmopolitiska staden är ett shopping paradis full av gästfrihet och orientalisk charm.  

6 dagar fr. 8.295 kr/person
(räntefritt 737 kr /månad*)

 

BIG CITY New Orleans

New Orleans - ett ständigt överraskande resmål! Längs Mississippifloden ligger New Orleans omgivet av Cajun-områden. Här finns det franskspråkiga flodfolket som fortfarande lever av naturen i träskmarken. Inne i New Orleans är den mest populära delen de gamla franska kvarteren.

8 dagar fr. 13.995 kr/person
(räntefritt 1.212 kr /månad*)

 

BIG CITY Lissabon

Lissabon - En sagolik pärla vid Atlantiska havet! Kring sju kullar vid floden Tejos utlopp i Atlanten ligger sagolikt vackra och mycket branta Lissabon. Här tar du dig runt med spårvagn eller bergsbana för att uppleva staden.

 

4 dagar fr. 7.295 kr/person
(räntefritt 653 kr /månad*)

 

BIG CITY Belfast

Belfast har genom åren blivit en riktigt populär destination för weekend-resenären. Staden har fått ett otroligt lyft på bara några år och är bland topp-10 av alla destinationer som man måste besöka i Storbritannien. Missa inte ett besök till St. George’s Market - här njuter du av mat från världens alla hörn!

4 dagar fr. 7.395 kr/person
(räntefritt 662 kr /månad*)

 

BIG CRUISE Karibien

Miami i kombination med en kryssning i Karibien. Här väntar ett semesterparadis med vita stränder, vajande palmer och magiska solnedgångar. Ombord på kryssningsfartyget finns alla bekvämligheter, god mat och massor av underhållning. Medan du sover färdas fartyget mot nya, magiska platser.

10 dagar fr. 20.495 kr/person
(räntefritt 1.753 kr /månad*)

 

BIG CRUISE Medelhavet

Låt dig förtrollas av Medelhavets vackraste och mest glamorösa hamnar, se alla berömda sevärdheter och njut av sol och bad utan att behöva packa upp och ner flera gånger. Helt enkelt ett perfekt sätt att spendera semestern på. En kryssning i västra Medelhavet är aktuell under hela året och de  fantastiska städerna som finns runt detta hav erbjuder mycket att upptäcka.

9 dagar fr. 13.295 kr/person
(räntefritt 1.153 kr /månad*)

 

BIG CITY Chicago

Chicago har kommit långt sedan Al Capones dagar. Idag är det en pulserande storstad med ett enormt utbud av aktiviteter och sevärdheter. Se The Bears och Chicago Bulls på hemmaplan, göra ett besök i Amerikas högsta byggnad eller lyssna till bluesmusikerna nere på South Side.

6 dagar fr. 12.995 kr/person
(räntefritt 1.128 kr /månad*)