Swanson's

Swanson's är ett företag som specialiserat sig på resor till i första hand Nordamerika. Om du letar efter en paketresa till Amerika och USA rekomenderar vi definitivt en resa med Swanson's. Med mer än 35 års erfarenhet av resor till de stora landet i väst har Swanson's samlat på sig kunskap till deras program som gör att du får allt och lite till under din resa.

Swanson's erbjuder ett enkelt och bekvämt resande till en mängd destinationer i Nordamerika och främst USA. Deras fantastiska färdledare har många års erfarenhet och guidar dig på ditt resmål. Res på egen hand eller i grupp. Till städer eller i naturområden. Varför inte hyra en bil och köra längs Amerikas västkust?

Swanson's är idag störst i Skandinavien på rundresor och släktresor till Amerika och deras målsättning är att vara bäst på de resmål de har i sina program. Swanson's har svensk personal i New York, Florida och San Francisco som servar alla deras gäster på dessa resmål. Dessutom finns ett 10-tal svenska färdledare med under rundresorna i Amerika.

Resorna sker med reguljärflyg och flygbolag såsom SAS, Lufthansa, Swiss, United, Air Canada, KLM, Air France, Delta och Icelandair. Till skillnad från charterarrangörer är resorna flexiblare och programmen betydligt mer omfattande.

Vill du ha hjälp med din resa?

Tveka inte att ringa BIG Travel i fall du har några frågor eller fyll i förfrågan nedan så återkommer vi till dig.