Snabbare & enklare sätt att boka event, konferenser & affärsresor

ALLTID ÖPPET

Support 24 timmar om dygnet.

MOLNBASERADE RESETJÄNSTER

Få tillgång till all information dygnet runt, vart du än är.

450 000 RESENÄRER OM ÅRET

Över 5 000 företag ger oss förtroendet varje år att hjälpa dem med deras affärsresor.

SMART TRAVEL

Digital uppföljning av alla dina utlägg under resans gång. Allt samlat på en faktura varje månad.

Varför våra kunder väljer oss

Effektiv bokning i alla kanaler

Vi strävar alltid efter att göra din resebokning så effektiv som möjligt, detta gäller både de traditionella kontaktvägarna och de nya digitala med ökade möjligheter för dig som kund. Vi har stort fokus på att förbättra dagens digitala lösningar och har lanserat en ny resebokningsportal där du som kund kan snabbt och enkelt boka din resa. 

digitalt_bigtravel
piggy_bank_bigtravel

Besparing

Genom ett aktivt samarbete och gemensamma målsättningar kan vi kraftigt bidraga till att sänka era reserelaterade kostnader. Ge oss en chans att genomföra en grundlig analys och därefter komma med förslag på hur ett förändrat resande skulle kunna se ut. Det lönar sig.

Service & tillgänglighet

På BIG Travel tror vi att tillgänglighet och professionell service är avgörande för en bra upplevelse i ditt affärsresande. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen och omhändertagen oberoende hur du väljer att kontakta oss. Vår digitala bokning är tillgänglig dygnet runt för att du alltid ska ha möjlighet att hantera din resa på bästa sätt. Välkommen att prova framtidens enkla affärsresande.

24h_bigtravel
sapling

Miljö & hållbarhet

BIG Travel ger dig möjlighet att klimatkompensera din resa för de koldioxidutsläpp som den orsakar, oavsett om du väljer att kompensera för din flyg- eller bilresa eller din hotellvistelse. Du kan göra det som privatperson eller som företagskund.

Några av våra kunder

Riksbankens tilldelningsbeslut för avrop av resebyråtjänster 17 februari 2021.
Utvärderingspris erhåller den högsta viktande poängen 60 av 60 möjliga Kvalitet på lösning; vid utvärdering av de fyra särskilda områdena av stor vikt för Riksbanken erhöll BIG Travel flest poäng 18 av 20 möjliga. Total utvärderings poäng 10 där närmaste kandidat erhöll 7,04. BIG Travel har därmed lämnat det ekonomiskt mest fördelaktiga anbudet och påvisat det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Avdelningen för verksamhetssupport Sveriges Riksbank
Region Örebro län
"Vi på Energikontoret i Mälardalen, Örebro och Östergötland genomförde i år konferensen Energiting 2020 digitalt istället för en fysisk konferens i Eskilstuna. Detta för att undvika risken att behöva ställa in evenemanget tätt inpå på grund av rekommendationer gällande smittspridning av Covid-19. Våra erfarenheter av detta är att tekniken fungerar mycket bra och att det finns fördelar för denna typ av evenemang: Minskade resor och en ökad tillgängligheten. Evenemanget spelades in och delades över Youtube vilket gav möjligheten till 160 tittare i efterhand, vilket annars inte hade varit möjligt. Det totala deltagarantalet ökade jämfört med förra årets fysiska konferens. På bekostnad av det personliga mötet har vi alltså ändå nått ut till fler än vi förmodligen hade gjort annars."
Click Here
HR BIM Kemi
Bra service och ett glatt gäng som hjälpt oss under många år med det mesta vi behöver när vi ska ut och resa!

Anna Axelsson
Ägare
Previous
Next