Veckans erbjudande - Mallorca – mat, shopping och kultur! - BIG Travel

Veckans Erbjudande – Mallorca – mat, shopping och kultur!

Du flyger med direktflyg och väl framme på flygplatsen väntar din privata transfer som tar dig till det det 4-stjärniga Hotell Sol Barbados i Magaluf. Hotell Sol Barbados har bara några minuters gångavstånd till strand, butiker, restauranger och barer, så man kan få både avkoppling och nöjen.

City Sightseeing

I din resa har vi inkluderat en City Sightseeing Hop on - Hop off i Palma. Här får du möjlighet att i egen takt utforska den historiskt intressanta hamnstaden vid Medelhavet. På denna tur kan du hoppa på och av på inte mindre än 15 hållplatser runt om i staden. Katerdralen La Seu, Almudaina-palatset, fiskmarknaden och Plaza Mayor är bara några av de platser som du som besökare inte får missa.

Ett besök till Katedralen La Seu är ett måste, det tog 400 år att bygga det gotiska verket som sägs vara ett av de vackraste i sitt slag. Shoppingutbudet är stort särskilt runt Plaza Majors smågator där det vanliga spanska utbudet med varuhus som Zara blandas med mer exklusiva butiker.

Allt detta ingår:
 
  • Direktflyg t&r  
  • Ett handbagage t&r
  • Privat transfer från flygplatsen till hotellet t&r
  • 3 nätter med del i dubbelrum med poolutsikt på 4-stjärniga Hotell Sol Barbados i Magaluf
  • Frukost
  • City Sightseeing Hop on - Hop off buss i Palma, varaktighet 24h
4 dagar fr. 5.890 kr
(räntefritt 536 kr /månad*)

 

Ovan priser gäller flyg från Arlanda 5/4 2019 - 8/4 2019. Tillägg från Köpenhamn 299 kr/person. Flyg från andra orter och annat datum på förfrågan.Tillkommer: enkelrumstillägg, avbeställningsskydd, ev. bagage och reseförsäkring. *Delbetala räntefritt upp till 12 månader med BIG Travel Card, köpavgift på 295 kr tillkommer per köp.